Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Μόνο προς πώληση ο Σκόκο»

«Μόνο προς πώληση ο Σκόκο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2014 16:42
Το ενδεχόμενο δανεισμού του Νάτσο Σκόκο απέκλεισε ο αντιπρόεδρος της Ιντερνασιονάλ, Μαρτσέλο Μαντέιρος ο οποίος επιβεβαίωσε πως υπάρχουν προτάσεις από ομάδες της Ευρώπης για τον πρώην άσο της ΑΕΚ, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα θα δεχθεί μόνο προσφορά για την πώληση του Αργεντινού.

Καμία πρόθεση να δώσουν δανεικό τον Νάτσο Σκόκο δεν έχουν οι άνθρωποι της Ιντερνασιονάλ, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Μαρτσέλο Μαντέιρος.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, Σάντερλαντ και Κάρντιφ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του πρώην άσου της ΑΕΚ, ενώ για τον παίκτη έχει δείξει ενδιαφέρον και η πρώην ομάδα του, Νιούελς Ολντ Μπόις.

Ο ισχυρός άνδρας της βραζιλιάνικης ομάδας επιβεβαίωσε πως υπάρχουν προσφορές από ομάδες της Ευρώπης, αλλά είναι όλες για δανεισμό, και όπως τόνισε δεν έγιναν αποδεκτές καθώς ο σύλλογος επιθυμεί να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή:

«Συναντηθήκαμε με τον μάνατζερ του παίκτη, όμως οι προτάσεις που μας έφερε δεν μας ικανοποιούν. Υπάρχουν προσφορές, αλλά είναι όλες για δανεισμό, ενώ εμείς συζητάμε μόνο για πώληση. Οι προτάσεις είναι όλες από Ευρώπη και περιμένουμε εξελίξεις τις επόμενες ημέρες», τόνισε ο Μαρτσέλο Μαντέιρος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.