Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο … Ετό

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο … Ετό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/1/2014 19:58
Με χατ-τρικ του Σάμουελ Ετό (17', 45', 49'), η Τσέλσι ήταν η μεγάλη νικήτρια (3-1) στο ντέρμπι του «Στάμφορντ Μπρίτζ» απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα να διατηρηθεί στο -2 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Παρέμεινε 7η η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες η οποία μείωσε στο 78΄ με τον Τσιτσαρίτο.

Ένας Σάμουελ Ετό από τα… παλιά, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην νίκη της Τσέλσι απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» (3-1), με τον Καμερουνέζο επιθετικό να σημειώνει χατ-τρικ, χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο η οποία παραμένει σε «τροχιά» τίτλου!

Ο έμπειρος επιθετικός των «μπλε» άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό με σουτ (η μπάλα κόντραρε στον Κάρικ και κατέληξε στα δίχτυα), ενώ ο ίδιος στο 45’ έκανε το 2-0 δίνοντας ασφαλές προβάδισμα τους γηπεδούχους.

Από την πλευρά της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπάθησε και είχε ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ στο πρώτο μέρος, ωστόσο στις αρχές της επανάληψης βρέθηκε να χάνει με 3-0, με τον Ετό να «χτυπάει» ξανά, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά στο 49ο λεπτό, παίρνοντας το ριμπάουτ μετά από απόκρουση του Ντε Χέα.

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο … Ετό
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καμερουνέζος έγινε ο 4ο παίκτης στο αγγλικό πρωτάθλημα που πετυχαίνει χατ-τρικ κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους», δικαιώνοντας απόλυτα τον Ζοζέ Μουρίνιο που τον επέλεξε στο αρχικό σχήμα

Το προβάδισμα τριών τερμάτων, επέτρεψε στην Τσέλσι να ρίξει το ρυθμό της, ενώ από την πλευρά της η Γιουνάιτεντ έδειχνε… παραδομένη, δείχνοντας πως σκέφτονταν περισσότερο τον επαναληπτικό ημιτελικό του Λιγκ Καπ με την Σάντερλαντ.

Ωστόσο, στο 78’ ο Τσιτσαρίτο που πέρασε στο δεύτερο μέρος κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με προβολή, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, καθώς στη συνέχεια η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, παρότι έδειχνε να αφυπνίζεται, δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Μάλιστα στις καθυστερήσεις έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα, με τον Βίντιτς να αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα.

Έτσι, με τη νίκη της η Τσέλσι έφτασε τους 49 βαθμούς και μείωσε ξανά στους 2 τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, ενώ αντίθετα η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ έμεινε στην 7η θέση και στους 37, 6 βαθμούς μακριά από Λίβερπουλ και Τότεναμ που ισοβαθμούν στην 4η θέση.

Αυτή ήταν η 100η νίκη του Ζοζέ Μουρίνιο στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να ρίχνει στο φινάλε του παιχνιδιού τον Νεμάνια Μάτιτς ο οποίος έκανε ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.