Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Γκέλες» για Νάπολι, Ίντερ, κερδισμένη η Φιορεντίνα

Σέριε Α: «Γκέλες» για Νάπολι, Ίντερ, κερδισμένη η Φιορεντίνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/1/2014 18:13
Με γκολ του Μπιάνκι στο 90+1’ η Μπολόνια ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της απέναντι στην Νάπολι, η οποία κατάφερε να γυρίσει το σκορ στην επανάληψη, ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, επιτρέποντας στη Φιορεντίνα να μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά στους 3 βαθμούς μετά τη νίκη της με 3-0 κόντρα στη Κατάνια. Ήττα για Ίντερ, 1-0 από την Τζένοα του εξαιρετικού Φετφατζίδη.

Με τον Μπιάνκι να πετυχαίνει δύο γκολ, η Μπολόνια πήρε βαθμό-«χρυσάφι» απέναντι στην Νάπολι (2-2), η οποία μετά από δύο συνεχόμενες νίκες, δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το «Ρενάτο Νταλ ‘Αρα».

Η Μπολόνια έχοντας βασικό τον Κονέ και στον πάγκο τον Χριστοδουλόπουλο (μπήκε στο 78’), πήρε προβάδισμα στο 37’ με τον Μπιάνκι, ωστόσο στην επανάληψη ο Ιγκουαίν με πέναλτι στο 62’ και ο Καγιεχόν στο 80’ γύρισαν το σκορ για την Νάπολι.

Μάλιστα τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τους γηπεδούχους, όταν ο Κονέ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 84’! Ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Μπιάνκι με δεύτερο προσωπικό γκολ, «έκλεψε» το βαθμό της ισοπαλίας από τους «παρτενοπέι», διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Άνετα η Φιορεντίνα με σούπερ Μάτρι


Σέριε Α: «Γκέλες» για Νάπολι, Ίντερ, κερδισμένη η Φιορεντίνα
Με τον Μάτρι να πραγματοποιεί ονειρικό ντεμπούτο πετυχαίνοντας δύο γκολ και μία ασίστ, η Φιορεντίνα πέρασε με 3-0 από την έδρα της Κατάνια και μείωσε στους τρεις τη διαφορά της από τη Νάπολι, διευρύνοντας παράλληλα στους 7 τη διαφορά της από την 5η Ίντερ.

Εύκολο απόγευμα είχε η Φιορεντίνα η οποία επιβλήθηκε με 3-0 της Κατάνια εκτός έδρας, με τον Αλεσάντρο Μάτρι να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση στο ντεμπούτο του με την φανέλα των «βιόλα».

Ο Ιταλός επιθετικός που παίζει στη Φορεντίνα ως δανεικός από τη Μίλαν, έδωσε την ασίστ στο γκολ του Φερνάντες στο 25’, ενώ στη συνέχεια πήρε τη «σκυτάλη», πετυχαίνοντας δύο γκολ (28’, 41’) για να «σφραγίσει» τη νίκη της ομάδας του.

Νέα απώλεια για Ίντερ


Σέριε Α: «Γκέλες» για Νάπολι, Ίντερ, κερδισμένη η Φιορεντίνα
Με τον Γιάννη Φετφατζίδη να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, η Τζένοα πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στην Ίντερ, η οποία συνεχίζει να απογοητεύει, αγνοώντας τη νίκη για το 2014!

Τρίτη συνεχόμενη απώλεια για την Ίντερ, η οποία ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Τζένοα και έμεινε 7 βαθμούς μακριά από την 4η θέση και τη Φιορεντίνα

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, οι «νερατζούρι» είχαν σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον εξαιρετικό Περίν, ο οποίος κράτησε το μηδέν για την Τζένοα.
Στον αντίποδα, ο Γιάννης Φετφατζίδης ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για τους φιλοξενούμενους, ενώ είχε την ευκαιρία να πετύχει ένα εξαιρετικό γκολ, με τον Χαντάνοβιτς να του λέει «όχι».

Τελικώς, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν, με τον Αντονέλι να ανοίγει το σκορ στο 83ο λεπτό, χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στη Τζένοα η οποία έφτασε τους 26 βαθμούς, με την Ίντερ από την άλλη να μένει στην 5η θέση και τους 32 βαθμούς, 7 μακριά από την 4η Φιορεντίνα και 10 από την 3η Νάπολι.

Στα άλλα παιχνίδια, η Πάρμα με γκολ του Λουκαρέλι στο 90+3’ κέρδισε με 2-1 την Κίεβο στη Βερόνα, η Τορίνο πέρασε με 2-0 από την έδρα της Σασουόλο ενώ η Αταλάντα επικράτησε με 1-0 της Κάλιαρι.

Νωρίτερα, η Λάτσιο με τρομερή ανατροπή στα τελευταία λεπτά, κέρδισε με 3-2 την Ουντινέζε στο «Φρίουλι» παρότι έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 54ο λεπτό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.