Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καταγγελίες από ομοσπονδιακούς προπονητές για τη «Χρυσή Μπάλα»

Καταγγελίες από ομοσπονδιακούς προπονητές για τη «Χρυσή Μπάλα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/1/2014 13:59
Εφτά προπονητές εθνικών ομάδων καταγγέλλουν πως οι ψήφοι τους τροποποιήθηκαν για την ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του πλανήτη!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι δηλώσεις εφτά προπονητών εθνικών ομάδων, καθώς οι ομοσπονδιακοί προπονητές της Αλβανίας, Βολιβίας, της Ισημερινής Γουινέας, της Δομινικανής Δημοκρατίας, των Φίτζι, του Κουβέιτ και του Βανουάτου υποστηρίζουν πως οι ψήφοι τους τροποποιήθηκαν για την ανάδειξη του νικητή της «Χρυσής Μπάλας»!

Ο Τζορβάν Βιέιρα, ομοσπονδιακός τεχνικός του Κουβέιτ, σύμφωνα με την FIFA ψήφισε τους Μέσι, Νεϊμάρ και Ρονάλντο, Ωστόσο ο ίδιος δήλωσε πως ψήφισε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Νομίζω ότι υπήρξε κάποια απάτη, ψήφισα τον Ιμπραΐμοβιτς».

Πιο «σκληρός» ήταν ο προπονητής της εθνικής Αλβανίας, Τζιοβάνι Ντι Μπιάζι: «Έδωσα πέντε βαθμούς στον Ρονάλντο, τρεις στον Μέσι και μια στον Ιμπραΐμοβιτς. Δεν έδωσα πέντε στον Ιμπραΐμοβιτς. Αυτά είναι μ…. και ψέματα».

Από την άλλη, ο προπονητής των Φίτζι, Κάρλος Μπουτσέτι σύμφωνα με τη FIFA ψήφισε Ρονάλντο, Ριμπερί και Λεβαντόφσκι, ωστόσο ο ίδιος τόνισε: «ψήφισα τον Ρονάλντο, τον Μέσι και τον Ριμπερί. Ουδέποτε τον Λεβαντόφσκι, που δεν συγκρίνεται με τους άλλους τρεις».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο προπονητής της εθνικής Κατάρ, Φαχάντ Αλ Ζαάρα παραδέχθηκε πως ο πρόεδρος ομοσπονδίας της χώρας του ζήτησε να ψηφίσει τον Ρονάλντο ως χάρη στον πρόεδρο της FIFA, Σεπ Μπλάτερ:

«Μου είπε ο πρόεδρος μου να ψηφίσω τον Ρονάλντο, για να βοηθήσω τον Μπλάτερ να καθαρίσει την εικόνα του και αυτό θα ήταν μια ένδειξη εκτίμησης για το Μουντιάλ που θα γίνει εδώ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.