Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: 12x12 η Γιουβέντους, περίπατος για Ρόμα

Σέριε Α: 12x12 η Γιουβέντους, περίπατος για Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2014 23:58
Με πρωταγωνιστή τον Αρτούρο Βιντάλ, η Γιουβέντους επικράτησε με 4-2 της Σαμπντόρια στο Τορίνο, έκανε το 12x12 στην Ιταλία και διατηρήθηκε στο -8 από την Ρόμα η οποία κέρδισε με 3-0 την Λιβόρνο στο Ολίμπικο.

Ασταμάτητη είναι στην Ιταλία η Γιουβέντους η οποία κέρδισε με 4-2 τη Σαμπντόρια και σημείωσε την 12η σερί νίκη της στη Σέριε Α, διευρύνοντας το ρεκόρ συλλόγου!

Η «Γηραιά Κυρία» είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αρτούρο Βιντάλ ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε μια ασίστ, φτάνοντας τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα (όσα σημείωσε πέρσι σε όλη τη σεζόν).

Ο Χιλιανός άσος άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό, ενώ στο 24’ ο Γιορέντε διπλασίασε το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Η Σαμπντόρια μείωσε στο 38’ με αυτογκόλ του Μπαρτζάλι, ωστόσο στο 41’ ο Βιντάλ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 3-1. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν, μειώνοντας σε 3-2 στο 70’ με τον Γκαμπιαντίνι ο οποίος στη συνέχεια σημάδεψε το δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι!

Κάπου εκεί ανέλαβε ο Πογκμπά ο οποίος με βολίδα εκτός περιοχής, «έγραψε» το τελικό 4-2 στο 78ο, «κλειδώνοντας» τη νίκη για την Γιουβέντους, η οποία έφτασε τους 55 βαθμούς και παραμένει στο +8 απo τη δεύτερη Ρόμα.

Περίπατος για Ρόμα


Σέριε Α: 12x12 η Γιουβέντους, περίπατος για Ρόμα
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στη Λιβόρνο η Ρόμα η οποία κέρδισε με 3-0 στο Ολίμπικο και διατήρησε τη διαφορά 8 βαθμών από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Οι «τζιαλορόσι» έχοντας βασικό τον Βασίλη Τοροσίδη, πήραν προβάδισμα μόλις στο 6ο λεπτό με τον Ντέστρο (είχε προηγηθεί οφσάιντ), ενώ στο 36’ ο Στρούτμαν έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Η Λιβόρνο δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Ντε Σάνκτις και στο 76’ ο Λιάγιτς διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τη Ρόμα η οποία παραμένει στο -8 από τη Γιουβέντους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.