Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Απέκλεισε τη Βαλένθια η Ατλέτικο, στους «8» η Σανταντέρ

Κύπελλο Ισπανίας: Απέκλεισε τη Βαλένθια η Ατλέτικο, στους «8» η Σανταντέρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/1/2014 01:09
Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας πήρε η Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία κέρδισε με 2-0 την Βαλένθια στο «Βιθέντε Καλντερόν» και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «8» του θεσμού. Πέταξε έξω την Αλμερία η Σανταντέρ.

Λίγες ημέρες μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα (0-0) για το πρωτάθλημα, η Ατλέτικο επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 2-0 της Βαλένθια στη Μαδρίτη και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα στο «Μεστάγια» προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας.

Οι «ροχιμπλάνκος» έπαιξαν όσο χρειάστηκε απέναντι στις «νυχτερίδες» και στο 51’ κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με τον Γκοντίν.

Η Βαλένθια προσπάθησε να απαντήσει, ωστόσο δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του εξαιρετικού Τιμπό Κουρτουά ο οποίος κράτησε το μηδέν για τους γηπεδούχους.

Στο 89’, ο Ραούλ Γκαρσία εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Γκουαΐτα ύστερα από κόρνερ και από κοντά «σφράγισε» την πρόκριση για την Ατλέτικο, η οποία στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μπέτις-Μπιλμπάο.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι η Βαλέθνια καθώς ο Ντάνι Παρέχο αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με δεύτερη κίτρινη.

Απέκλεισε την Αλμερία η Σανταντέρ


Κύπελλο Ισπανίας: Απέκλεισε τη Βαλένθια η Ατλέτικο, στους «8» η Σανταντέρ
Μετά τη Σεβίλλη, η Ράσινγκ Σανταντέρ απέκλεισε ακόμα μια ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, καθώς κέρδισε με 2-0 την Αλμερία εκτός έδρας και σε συνδυασμό με το 1-1 στο πρώτο παιχνίδι, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Η ομάδα της Σεγούντα Ντιβιζιόν (πρώτη στη βαθμολογία) πήρε τη νίκη χάρη στα τέρματα των Μαριάνο Σάνζ (65’) και Ρουμπέν Ντουράν (79’) και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει με μία εκ των Σοσιεδάθ ή Εσπανιόλ.

Τα αποτελέσματα των ρεβάνς των «16»:


Τρίτη

Αλμερία - Σανταντέρ 0-2 [1-1]

Ατλέτικο - Βαλένθια 2-0 [1-1]

Τετάρτη

Εσπανιόλ - Αλκορκόν [0-1] (20:30)

Μπιλμπάο - Μπέτις [0-1]

Λεβάντε - Ράγιο Βαγιεκάνο [0-0] (22:30)

Οσασούνα - Ρεάλ [0-2]

Πέμπτη

Βιγιαρεάλ - Σοσιεδάθ [0-0] (21:00)

Χετάφε - Μπαρτσελόνα [0-4] (23:00)

Τα ζευγάρια στους «8»:

Ράγιο Βαγιεκάνο/Λεβάντε – Μπαρτσελόνα/Χετάφε

Σοσιεδάθ/Βιγιαρεάλ – Σανταντέρ

Αλκορκόν/Εσπανιόλ – Ρεάλ/Οσασούνα

Ατλέτικο – Μπέτις/Μπιλμπάο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.