Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζέεντορφ: «Θα είμαι προπονητής της Μίλαν ως το 2016»

Ζέεντορφ: «Θα είμαι προπονητής της Μίλαν ως το 2016»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2014 19:27
Ο Κλάρεενς Ζέεντορφ είναι ο νέος τεχνικός της Μίλαν, με τον Ολλανδό πρώην παίκτη των «ροσονέρι» να επιβεβαιώνει τη συμφωνία η οποία έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Λίγες ώρες μετά την απόλυση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τα ιταλικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Κλάρεενς Ζέεντορφ θα είναι αυτός που θα αναλάβει το «τιμόνι» της Μίλαν.

Την είδηση επιβεβαίωσε σήμερα ο Ολλανδός άσος ο οποίος αποκάλυψε πως αύριο θα βρίσκεται στο Μιλάνο για να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2016:

«Θα υπογράψουμε μέχρι το 2016. Αύριο κιόλας θα βρίσκομαι στο «Σαν Σίρο». Έχω πολλή όρεξη για δουλειά. Δεν μπορούσα να πω όχι στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Όταν μου τηλεφώνησε, ήξερα ήδη τι θα ακολουθούσε», δήλωσε ο 37χρονος άσος ο οποίος έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Ζέεντορφ αγωνίζονταν στη Βραζιλία με τη φανέλα της Μποταφόγκο, όμως υπήρχε όρος στο συμβόλαιό του που του επιτρέπει να αποχωρήσει για να γίνει προπονητής της Μίλαν!

Ζέεντορφ: «Θα είμαι προπονητής της Μίλαν ως το 2016»
Ο ίδιος είπε αντίο στους οπαδούς της ομάδας:

«Σταματάω το ποδόσφαιρο μετά από 22 χρόνια. Ήταν μία δύσκολη νύχτα, είμαι όμως πολύ ικανοποιημένος με όσα κατέκτησα στην καριέρα μου. Τώρα ο στόχος είναι να ονειρευτώ ξανά. Χάρη σε όλους, αφήνω την ομάδα με την πρόκριση στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ευχαριστώ τους οπαδούς και θα μου άρεσε να τους αγκαλιάσω έναν προς έναν. Ήξερα ότι αργά ή γρήγορα αυτό θα τελείωνε. Επέλεξα τη Μποταφόγκο επειδή ήταν πρόκληση να ξανακάνω να λάμψει αυτό το αστέρι
», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ζέεντορφ, με τον πρόεδρο της Μποταφόγκο να του χαρίζει κάδρο με φωτογραφία του με τη φράση «καλή τύχη» στα ιταλικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.