Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Δίνει δελεαστικό ποσό για Βόσεν ο ΠΑΟΚ»

«Δίνει δελεαστικό ποσό για Βόσεν ο ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2014 18:05
Δελεαστική πρόταση για την απόκτηση του Γέλε Βόσεν έχει καταθέσει στην Γκένκ ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με την ιστοσελίδα «voetbalkrant».

Οι Βέλγοι φέρνουν ξανά στο προσκήνιο το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον επιθετικό της Γκενκ, Γέλε Βόσεν, με την ιστοσελίδα «voebalkrant.com» να αναφέρει μάλιστα πως ο «δικέφαλος του Βορρά» προσφέρει ένα πολύ καλό ποσό στον βέλγικο σύλλογο για την απόκτηση του.

Ωστόσο το δημοσίευμα προσθέτει πως ακόμα δεν έχουν αρχίσει επίσημες διαπραγματεύσεις σχετικά με μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Βέλγου άσου, ο οποίος έχει σκοράρει φέτος 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Γκένκ.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το transfermarket.com, η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 6.5 εκατ. ευρώ, ποσό που δύσκολα θα μπορέσει να δώσει το ΠΑΟΚ για την αγορά του Βέλγου στράικερ.

Αναλυτικά:

«Την προσοχή του ΠΑΟΚ, που απέκτησε αυτή την εβδομάδα τον Μάρτενς, έχει τραβήξει ο Γέλε Βόσεν. Η ελληνική ομάδα δίνει ένα ωραίο ποσό για τον πρώτο σκόρερ της Γκενκ, αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη.

Από την Γκενκ μπορεί να μην θέλουν να τον αφήσουν να φύγει, αλλά ξέρουν ότι δεν γίνεται να μείνει για πάντα. Φυσικά, θα πρέπει πρώτα να φανούν τα χρήματα στο τραπέζι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.