Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε τη Γουέστ Μπρομ ο Μέλ

Ανέλαβε τη Γουέστ Μπρομ ο Μέλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2014 01:08
Ο Πέπε Μέλ είναι ο νέος προπονητής της Γουέστ Μπρομ, με τον 50χρονο τεχνικό να υπογράφει συμβόλαιο 1,5 έτους με την αγγλική ομάδα.

Λύση από την… Ισπανία για την Γουέστ Μπρομ, η οποία ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ισπανού τεχνικού Πέπε Μέλ ο οποίος θα πάρει τη θέση του Στιβ Κλαρκ στον πάγκο της ομάδας.

Πρόκειται για τον 50χρονο προπονητή που βρίσκονταν από το 2010 στον πάγκο της Μπέτις, την οποία οδήγησε πίσω στην Πριμέρα Ντιβιζιόν το 2011, ενώ την περσινή σεζόν κέρδισε την έξοδο της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ωστόσο η πολύ άσχημη πορεία της Μπέτις στο πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, οδήγησαν τη διοίκηση να τον απολύσει στις αρχές του Δεκέμβρη, με τον ίδιο να συνεχίζει πλέον την καριέρα του στην Γουέστ Μπρομ.

Σίγουρα πρόκειται για κίνηση με αρκετό ρίσκο για τους «μπάγκις», καθώς ο Μελ δεν έχει αναλάβει ποτέ ομάδα εκτός Ισπανίας, έχοντας καθίσει στο παρελθόν –μεταξύ άλλων- στον πάγκο της Χετάφε (2003), της Άλαβες (2003-04) και της Ράγιο Βαγιεκάνο (2006-10).

Ο Ισπανός προπονητής, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με την Έβερτον, στις 20 του μηνός καθώς ο Κιθ Ντάουνινγκ, θα καθοδηγήσει για τελευταία φορά τη Γουέστ Μπρομ, στο ματς απέναντι στη Σαουθάμπτον, το προσεχές Σάββατο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.