Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Απέκλεισε την Ίντερ η Ουντινέζε!

Κύπελλο Ιταλίας: Απέκλεισε την Ίντερ η Ουντινέζε!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/1/2014 23:56
Με γκολ του Μαϊκοσουέλ στο 32’, η Ουντινέζε κέρδισε με 1-0 την Ίντερ στο «Φρίουλι» και την άφησε πρόωρα εκτός συνέχειας από το Κύπελλο Ιταλίας, παίρνοντας αυτή το εισιτήριο για τα προημιτελικά εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαρίου Μίλαν/Σπέτσια. Φώναζαν για πέναλτι οι «νερατζούρι».

Δεν θα έχουμε «Ντέρμπι ντέλλα Μαντονίνα» στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, καθώς η Ίντερ αποκλείστηκε στους «16» του θεσμού χάνοντας με 1-0 από την Ουντινέζε στο «Φρίουλι».

«Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Μαϊκοσουέλ ο οποίος σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 32ο λεπτό, χαρίζοντας την πρόκριση για την Ουντινέζε, η οποία θα αντιμετωπίσει στους «16» τη Μίλαν, εκτός βέβαια εάν η Σπέτσια κάνει την έκπληξη και αφήσει εκτός και τη δεύτερη ομάδα του Μιλάνου.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν χωρίς αρκετά από τα βασικά τους στελέχη, με την Ουντινέζε να ξεκινάει καλύτερα και να παίρνει δίκαια προβάδισμα, ωστόσο στη συνέχεια η Ίντερ ισορρόπησε την κατάσταση είχε δοκάρι με τον Κουζμάνοβιτς για το 1-1, ενώ φώναζε για πέναλτι σε δύο περιπτώσεις.

Το τελικό 1-0 έμεινε ως το φινάλε με αποτέλεσμα η Ίντερ να αποκλειστεί για πρώτη φορά στη φάση των «16» μετά από 12 χρόνια, ενώ αυτός ήταν ο μόνος τίτλος που ουσιαστικά διεκδικούσε η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι, καθώς στο πρωτάθλημα βρίσκεται ήδη 18 βαθμούς μακριά από την κορυφή…

Τα ζευγάρια στους 8:

Ρόμα - Γιουβέντους

Φιορεντίνα – Κατάνια/Σιένα

Μίλαν/Σπέτσια – Ουντινέζε

Λάτσιο/Πάρμα – Νάπολι/Αταλάντα


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.