Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Μελ από τη Μπέτις, ανέλαβε ο Γαρίδο

Τέλος ο Μελ από τη Μπέτις, ανέλαβε ο Γαρίδο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/12/2013 01:34
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπέτις αποτελεί ο Πέπε Μελ, με τον Χουάν Κάρλος Γαρίδο να παίρνει τη θέση του, υπογράφοντας συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν.

Άμεσες ήταν οι εξελίξεις στη Μπέτις, καθώς η διοίκηση έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Πέπε Μέλ ο οποίος πλήρωσε το «μάρμαρο» για τις κάκιστες εμφάνισες της ομάδας στο πρωτάθλημα, καθώς οι «βερδιμπλάνκος» βρίσκονται στην τελευταία θέση με μόλις 10 βαθμούς μετά από 15 αγωνιστικές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μελ αποτελεί μέλος της ιστορίας της ομάδας τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. Μάλιστα με τη δεύτερη ιδιότητά του κατάφερε να οδηγήσει την Μπέτις στην πρώτη κατηγορία το 2011, ενώ την περσινή σεζόν κέρδισε την έξοδο της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ.

Τη θέση του 50χρονου τεχνικού θα πάρει ο Χουάν Κάρλος Γαρίδο ο οποίος μέχρι τον Σεπτέμβρη βρίσκονταν στον πάγκο της Κλαμπ Μπρίζ, ενώ είναι ιδιαίτερα γνωστός για τη θητεία του στη Βιγιαρεάλ, την οποία οδήγησε τη σεζόν 2010/11 στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα έφτασε ως τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ της ίδιας σεζόν!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.