Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πολωνική ΚΕΔ: «Η ΕΠΟ πιέστηκε από τα Μέσα να αλλάξει τους διαιτητές, δεν έχουμε λάβει επίσημη καταγγελία»

Πολωνική ΚΕΔ: «Η ΕΠΟ πιέστηκε από τα Μέσα να αλλάξει τους διαιτητές, δεν έχουμε λάβει επίσημη καταγγελία»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/4/2023 19:05
Ο πρόεδρος της πολωνικής ΚΕΔ, Τόμας Μικούλσκι τοποθετήθηκε επίσημα για το επεισόδιο που είχαν στο αεροδρόμιο οι διαιτητές που είχαν οριστεί για την αναμέτρηση ΑΕΚ-Άρης και τελικώς αντικαταστάθηκαν.

Ο Μικούλσκι τονίζει πως δεν υπάρχει καμία επίσημη καταγγελία ή ενημέρωση από την ελληνική πλευρά για το τι έχει συμβεί και πως όσα έχουν γίνει γνωστά στους Πολωνούς είναι μέσω του Πάβελ Ρατσκόφσκι και της κάλυψης των Μέσων, στα οποία συνέστησε να μην παριστάνουν τους δικαστές μέχρι να φανεί τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα. Εξέφρασε παράλληλα την άποψη πως η ΕΠΟ πιέστηκε από τα Μέσα ώστε να αντικατασταθούν οι διαιτητές.

Η ενημέρωση του προέδρου της πολωνικής ΚΕΔ:

«- Δεν έχουμε λάβει κάποια επίσημη καταγγελία. Στηριζόμαστε μόνο στην κάλυψη από τα Μέσα και αυτό είναι κάτι πολύ λίγο για να μπορέσουμε να εξάγουμε συμπεράσματα.

- Οι διαιτητές μας αρνούνται επίμονα την εκδοχή που παρουσιάζεται από τα ελληνικά Μέσα και υποστηρίζουν ότι αυτοί ήταν τα θύματα του περιστατικού στο αεροπλάνο και όχι αυτοί που το προκάλεσαν. Στηριζόμενοι στις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώνει μέχρι στιγμής δεν έχουμε ούτε τον μικρότερο λόγο να μην πιστεύουμε την εκδοχή των διαιτητών μας.

- Σύμφωνα με προφορικές πληροφορίες που έφτασαν σε εμάς, δεν υπάρχει η παραμικρή απόδειξη ότι οι Πολωνοί διαιτητές ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

- Ο υπεύθυνος της ελληνικής διαιτησίας έδωσε προφορική πληροφορία ότι δεν είχε κάποιες ενστάσεις αναφορικά με την συμπεριφορά των διαιτητών μας, βασιζόμενος μεταξύ άλλων στην σχέση που είχαν με τον αξιωματούχο / συνοδό τους.

Πήρε την απόφαση να αντικαταστήσει τους Πολωνούς διαιτητές από την αναμέτρηση εξαιτίας της ισχυρής πίεσης από τα Μέσα, θέλοντας να αποφύγει το ρίσκο, πως όλη αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να επηρεάσει το έργο τους και την αντίληψη τους για τα πράγματα.

Ζητάμε από τα Μέσα ενημέρωσης να μην παριστάνουν τους δικαστές, μέχρι η υπόθεση να ερευνηθεί, ειδικά όταν ποτέ άλλοτε στο παρελθόν δεν έχει υπάρξει κάποιος ανάλογος ισχυρισμός εναντίον οποιοδήποτε Πολωνού διαιτητή.

Τόμας Μικούλσκι, Πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Πολωνίας»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.