Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ-Άρης: Ορίστηκε ο Διαμαντόπουλος αντί του Πολωνού Ρατσκόφσκι

ΑΕΚ-Άρης: Ορίστηκε ο Διαμαντόπουλος αντί του Πολωνού Ρατσκόφσκι

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/4/2023 15:43
Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος είχε οριστεί εξ αρχής ως 4ος της αναμέτρησης ΑΕΚ-Άρης, θα σφυρίξει το παιχνίδι μετά την απίθανη εξέλιξη με τους… εξαφανισμένους Πολωνούς διαιτητές.

Ο Πολωνός διαιτητής του ΑΕΚ-Άρης, Πάβελ Ρατσκόβσκι μαζί με τους βοηθούς του φέρεται ότι εμφανίστηκαν μεθυσμένοι στο «Ελ. Βενιζέλος» και προκαλούσαν προβλήματα με τη συμπεριφορά τους ενώ αυτή τη στιγμή είναι άφαντοι.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τον διεθνή Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο ως τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης, με τον ρέφερι της EΠΣ Aρκαδίας να είχε οριστεί αρχικά ως τέταρτος διαιτητής.

Βοηθοί του ορίστηκαν οι επίσης διεθνείς Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και 4ος ο Βεργέτης (Αρκαδίας). Στο VAR θα είναι ο Ευαγγέλου (Αθήνας).και AVAR ο Φωτόπουλος (Αθηνών).

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνονται τα εξής: Κατόπιν κοινού αιτήματος μέσω επιστολών που εστάλησαν από τις ΠΑΕ ΑΕΚ και Άρης σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε επεισόδιο των αξιωματούχων διαιτησίας του σημερινού αγώνα ΑΕΚ-Αρης, η ΚΕΔ/ ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει σε αντικατάσταση τους με Έλληνες διαιτητές ως ακολούθως.

ΔIAITHTHΣ: ΔIAMANTOΠOYΛOΣ APIΣTOTEΛHΣ EΠΣ APKAΔIAΣ
1OΣ BOHΘOΣ: MΠOYΞMΠAOYM PAIXAPNT EΠΣ AN.ATTIKHΣ
2OΣ BOHΘOΣ: TPYΦΩN ΠETPOΠOYΛOΣ
4OΣ ΔIAITHTHΣ: BEPΓETHΣ XPHΣTOΣ EΠΣ APKAΔIAΣ
VAR: EYAΓΓEΛOY AΓΓEΛOΣ EΠΣ AΘHNΩN
AVAR:ΦΩTOΠOYΛOΣ ANTPEAΣ EΠΣ AΘHNΩN

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.