Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρατσκόφσκι: «Δεν με άφησαν να κάνω αλκοτέστ, ο Μπένετ με ενημέρωσε το μεσημέρι πως δεν θα σφυρίξω»

Ρατσκόφσκι: «Δεν με άφησαν να κάνω αλκοτέστ, ο Μπένετ με ενημέρωσε το μεσημέρι πως δεν θα σφυρίξω»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/4/2023 18:39
Ο Πολωνός διαιτητής Πάβελ Ρατσκόφσκι που ήταν προγραμματισμένο να διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ ΑΕΚ και Άρη για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League μίλησε σε ελληνικά Μέσα για τα γεγονότα που οδήγησαν στην αντικατάτασή του.

Ο Ρατσκόφσκι εξιστόρησε τις λεπτομέρειες της επίθεσης που δέχθηκε από άγνωστο ο οποίος μιλούσε ελληνικά και τον αποκάλεσε «διεφθαρμένο γουρούνι» με ένταση να προκαλείται και να επεμβαίνουν οι βοηθοί του και άνθρωποι του αεροδρομίου. Εν συνεχεία τόνισε πως ζήτησε τη βοήθεια των ανθρώπων της ασφάλειας του αεροδρομίου, οι οποίοι τον ρώτησαν αν έχει πιει και εκείνος φέρεται να ζήτησε να κάνει αλκοτέστ, αλλά του ζητήθηκε να πάει στο ξενοδοχείο του ώστε να δοθεί τέλος στην ιστορία.

Ακόμα ο Πολωνός αποκάλυψε πως μιλούσε με την υπόλοιπη διαιτητική ομάδα για το ντέρμπι «αιωνίων» που είχε διευθύνει το 2022 και πως ουδέποτε έχει γνωριστεί ή διατηρεί επαφές με θεσμικούς παράγοντες των «ερυθρόλευκων».

Στα όσα γράφτηκαν περί εξαφάνισής του, δήλωσε πως ήταν στο ξενοδοχείο του και μίλησε με τον Άγγλο αρχιδιατητή, Στιβ Μπένετ, περίπου στις 12:30 το μεσημέρι, ο οποίος τον ενημέρωσε πως δεν θα διευθύνει το ματς λόγω όσων έγιναν στο αεροδρόμιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.