Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διαιτητές του ΑΕΚ- Άρης: «Μας επιτέθηκαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, ένας μας έφτυσε»

Διαιτητές του ΑΕΚ- Άρης: «Μας επιτέθηκαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, ένας μας έφτυσε»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/4/2023 15:33
Πολωνικό Μέσο ισχυρίζεται ότι επικοινώνησε με τους Πολωνούς διαιτητές του ΑΕΚ-Άρης, με εκείνους να διαψεύδουν την εκδοχή που έχει παρουσιαστεί στα ελληνικά Μέσα και ότι δύο Έλληνες τους επιτέθηκαν, υποστηρίζοντας πως είναι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

Ο Πολωνός διαιτητής του ΑΕΚ-Άρης, Πάβελ Ρατσκόβσκι μαζί με τους βοηθούς του, Ράντοσλαβ Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και τον VAR, Κριστόφ Γιάκουμπικ φέρεται ότι εμφανίστηκαν μεθυσμένοι κατά την άφιξή τους στο «Ελ. Βενιζέλος» και προκάλεσαν πολλά προβλήματα με τη συμπεριφορά τους στο αεροδρόμιο.

Οι διαιτητές μάλιστα είναι άφαντοι, ωστόσο η πολωνική ιστοσελίδα meczyki.pl ισχυρίζεται ότι επικοινώνησε μαζί τους και παραθέτει τη δική τους εκδοχή, σύμφωνα με την οποία τους επιτέθηκαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά:

«Επικοινωνήσαμε με τους Πολωνούς διαιτητές, οι οποίοι διαψεύδουν την εκδοχή που έχει παρουσιαστεί στα Μέσα. Σύμφωνα με τους ίδιους, δύο Έλληνες που μιλούσαν πολωνικά τους επιτέθηκαν, υποστηρίζοντας πως είναι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Τους είπαν ότι θα τους καταστρέψουν και ένας από τους δύο έφτυσε έναν από τους διαιτητές. Ο επικεφαλής της Πολωνικής διαιτησίας, Τόμας Μικούλσκι γνωρίζει ήδη την κατάσταση».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.