Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ – Άρης: Μεθυσμένοι οι Πολωνοί διαιτητές, προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στο «Ελ. Βενιζέλος» και είναι άφαντοι!

ΑΕΚ – Άρης: Μεθυσμένοι οι Πολωνοί διαιτητές, προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στο «Ελ. Βενιζέλος» και είναι άφαντοι!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/4/2023 14:11
Ο Πολωνός διαιτητής του ΑΕΚ-Άρης, Πάβελ Ρατσκόβσκι μαζί με τους βοηθούς του φέρεται ότι εμφανίστηκαν μεθυσμένοι στο «Ελ. Βενιζέλος» και προκαλούσαν προβλήματα με τη συμπεριφορά τους ενώ αυτή τη στιγμή είναι άφαντοι. Μπαίνουν Έλληνες διαιτητές.

Απίστευτη εξέλιξη λίγες ώρες πριν το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη στην Νέα Φιλαδέλφεια για την 4η αγωνιστική των πλει-οφ της Stoiximan Super League.

Συγκεκριμένα, ο Πολωνός διαιτητής του παιχνιδιού, Πάβελ Ρατσκόβσκι μαζί με τους βοηθούς του, Ράντοσλαβ Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και τον VAR, Κριστόφ Γιάκουμπικ φέρεται ότι εμφανίστηκαν μεθυσμένοι κατά την άφιξή τους στο «Ελ. Βενιζέλος» και προκάλεσαν πολλά προβλήματα με τη συμπεριφορά τους στο αεροδρόμιο.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης οι Πολωνοί διαιτητές φέρεται ότι κατανάλωναν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ μέσα στο αεροπλάνο ενώ τσακώθηκαν με Έλληνες επιβάτες που ζουν στην Πολωνία κι ερχόντουσαν να επισκεφθούν την πατρίδα τους.

Όταν μάλιστα οι Έλληνες τους είπαν κάποια στιγμή ότι «καταλαβαίνουμε τι λέτε...», οι διαιτητές τους επιτέθηκαν. Συγκεκριμένα το συμβάν έγινε ανάμεσα στους Πολωνούς και έναν πατέρα με τον γιο του. Προκλήθηκε σοβαρό επεισόδιο ανάμεσά τους και μάλιστα οι διαιτητές τους περίμεναν στη φυσούνα, όπου τους προπηλάκισαν!

Ανάμεσα στα άλλα που φέρεται ότι έλεγαν είναι ότι το βράδυ του Σαββάτου θα πήγαιναν σε κάποιο κλαμπ για να διασκεδάσουν. Στη συνέχεια, καθώς πήγαιναν για να παραλάβουν τις αποσκευές τους, προπηλάκισαν εκ νέου τους δύο Έλληνες, και σύμφωνα με τις πληροφορίες έφτυσαν τον πατέρα! Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να παρέμβει η Αστυνομία, αλλά και ο απεσταλμένος της ΕΠΟ για να τους χωρίσουν!

Διαιτητές του ΑΕΚ- Άρης: «Μας επιτέθηκαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, ένας μας έφτυσε»

Εξαφανισμένοι οι διαιτητές, ορίζονται Έλληνες

Οι διαιτητές είναι εξαφανισμένοι και δεν έχουν επικοινωνήσει με τους ανθρώπους της ΕΠΟ. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ, έχει αποφασίσει στην άμεση αντικατάστασή της τοποθετώντας Έλληνες διαιτητές και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.