Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γ΄ Εθνικής: Πρόκριση στην παράταση για Λάρισα

Κύπελλο Γ΄ Εθνικής: Πρόκριση στην παράταση για Λάρισα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/12/2013 21:12
Πιο δύσκολα απ’ ότι φανταζόταν πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής η Λάρισα, η οποία επικράτησε στην παράταση με 2-1 της Κοζάνης χάρη σε αυτογκόλ του Κάλφα, και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «4» εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Αγροτικό Αστέρα.

Μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τον Αγροτικό Αστέρα, και η Λάρισα παραλίγο να πέσει θύμα εκπλήξεως στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής, μένοντας πίσω στο σκορ κόντρα στη Κοζάνη, όμως οι «βυσσινί» κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν στην παράταση το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού.

Η Κοζάνη κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 44’ με πέναλτι του Καραμπατζάκη, ωστόσο με το ξεκίνημα της επανάληψης, η Λάρισα απάντησε με γκολ του Νεμπεγλέρα (47’), ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ θα μπορούσε να «καθαρίσει» την πρόκριση, έχοντας δοκάρι από λάθος γύρισμα του σκόρερ των γηπεδούχων.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την ανατροπή έστω και με αυτογκόλ του Κάλφα (92’) που διαμόρφωσε το 2-1 υπέρ των «βυσσινί», σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Έτσι, η Λάρισα, έστω και δύσκολα, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά και θα αντιμετωπίσει τον Αγροτικό Αστέρα, που νωρίτερα απέκλεισε την ΑΕΚ, ενώ στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, ο Πανελευσινιακός θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο Αχαΐας.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:

Αγροτικός Αστέρας – ΑΕΚ 2-0 (0-0 κ.δ)

Κοζάνη – Λάρισα 1-2 (1-1 κ.δ)

Διγενής Λακκώματος – Ατρόμητος Αχαΐας 0-1

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Πανελευσινιακός 0-1

Τα ζευγάρια στα ημιτελικά:

Πρώτοι αγώνες (22/1)

Λάρισα - Αγροτικός Αστέρας

Πανελευσινιακός-Ατρόμητος Αχαΐας

Επαναληπτικοί αγώνες (23/2)

Αγροτικός Αστέρας - Λάρισα

Ατρόμητος Αχαΐας - Πανελευσινιακός

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.