Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με Ζιρού στην κορυφή η Άρσεναλ, νίκη και για Έβερτον

Πρέμιερ Λιγκ: Με Ζιρού στην κορυφή η Άρσεναλ, νίκη και για Έβερτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/12/2013 17:31
Με κεφαλιά του Ζιρού στο 65’ η Άρσεναλ πήρε σπουδαίο «διπλό» με 1-0 στην έδρα της Νιούκαστλ και πέρασε ξανά στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Νίκη και για Έβερτον, 2-1 τη Σαουθάμπτον.

«Τρίποντο»-χρυσάφι μέσα στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» της φορμαρισμένης Νιούκαστλ πήρε η Άρσεναλ, η οποία παρότι έπαιξε χωρίς τους τραυματίες Μεσούτ Οζίλ και Άαρον Ράμσει, πήρε τη νίκη με 1-0 και πέρασε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «κανονιέρηδες» είχαν φλύαρη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να αδυνατούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα της Νιούκαστλ η οποία είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο.

Ωστόσο στο τέλος του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι παραλίγο να ανοίξουν το σκορ, έχοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα, με τον Σέζνι να αποκρούει το σουτ του Σισοκό, ενώ λίγο αργότερα η κεφαλιά του Γουίλιαμσον σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πολωνού γκολκίπερ!

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Άρσεναλ συνέχιζε να προβληματίζει, ωστόσο στο 65’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Γουόλκοτ, ο Ζιρού έπιασε την κεφαλιά, αυτή έφυγε από τα χέρια του Κρουλ και κατέληξε στα δίχτυα της Νιούκαστλ για το 1-0 των «κανονιέρηδων».

Τρία λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι έχασαν τρομερή ευκαιρία για το 2-0, με τον Ντεμπισί να βγάζει τη μπάλα στη γραμμή μετά από απόκρουση του Κρουλ!

Στα υπόλοιπα λεπτά, η Νιούκαστλ παρότι προσπάθησε, δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, με αποτέλεσμα η Άρσεναλ να πάρει μια σπουδαία νίκη και να «σκαρφαλώσει» ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Πρέμιερ Λιγκ: Με Ζιρού στην κορυφή η Άρσεναλ, νίκη και για Έβερτον
Στο άλλο παιχνίδι, η Έβερτον με τέρμα του Λουκάκου στο 74’ επικράτησε με 2-1 της Σαουθάμπτον και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα της με 1-0 από τη Σάντερλαντ στη Boxing Day.

Οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ πήραν προβάδισμα στο 9’ με ωραίο γκολ του Κόλμαν, ωστόσο στο 71’ ο Ραμίρες με εντυπωσιακό σουτ κατάφερε να ισοφαρίσει για τη Σαουθάμπτον.

Όμως, τρία λεπτά μετά η Έβερτον ανέκτησε το προβάδισμα, με τον Λουκάκου να πετυχαίνει το 9ο φετινό του γκολ, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του η οποία «σκαρφάλωσε» στην 4η θέση με 37 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.