Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πανηγύρισε το γκολ με… κούρεμα (vid)

Πανηγύρισε το γκολ με… κούρεμα (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/12/2013 19:57
Ο Τομ Χάντλστοουν σημείωσε το πρώτο του γκολ μετά από 54 συνεχόμενα παιχνίδια (!) κόντρα στη Φούλαμ και το πανηγύρισε με… κούρεμα!

Ανήμερα των γενεθλίων του, ο Τομ Χάντλστοουν έβαλε τέλος σε ένα διάστημα 54 σερί ματς χωρίς γκολ, με τον Άγγλο χαφ να πετυχαίνει το 4ο τέρμα στο εντυπωσιακό 6-0 της Χαλ επί της Φούλαμ, και το πανηγύρισε με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Δευτερόλεπτα αφότου σκόραρε, κινήθηκε κατευθείαν προς τον πάγκο, εκεί όπου ο φυσιοθεραπευτής της Χαλ, Ρομπ Πράις πήρε ένα ψαλίδι και του αφαίρεσε μερικές τούφες από την αρκετά… πλούσια κώμη του.

Πανηγύρισε το γκολ με… κούρεμα (vid)
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χάντλστοουν είχε ξεκινήσει να αφήνει άφρο μαλλί το 2011 στο πλαίσιο μίας εκστρατείας κατά του καρκίνου με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, και ο ίδιος είχε υποσχεθεί πρόσφατα ότι θα το έκοβε όταν έβρισκε δίχτυα.

Ωστόσο όσο και εάν προσπαθούσε, δεν κατάφερνε να σκοράρει, έχοντας την πρωτιά του παίκτη με τα περισσότερα σουτ στην Πρέμιερ Λιγκ, 18, χωρίς να έχει σκοράρει, κάτι που τελικά έγινε κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Καραγκούνη…


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.