Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρονάλντο: «Αξίζω τη Χρυσή Μπάλα»

Ρονάλντο: «Αξίζω τη Χρυσή Μπάλα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/12/2013 17:11
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχθηκε προσωπικότητα της χρονιάς σε εκδήλωση που γίνεται στο Ντουμπάι, με τον ίδιο να παίρνει θέση στα όσα γράφονται για τη «Χρυσή Μπάλα», λέγοντας πως αξίζει το βραβείο.

Ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ βραβεύτηκε στο Ντουμπάι με το βραβείο της προσωπικότητας της χρονιάς, στο πλαίσιο της τέταρτης έκδοσης των «Globe Soccer Award», και ο ίδιος μιλώντας στην «A Bola», πήρε θέση στα όσα γράφονται για το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας», λέγοντας χαρακτηριστικά πως αξίζει το βραβείο:

«Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Δεν ξέρω αν πιστεύουν ότι αξίζω τον τίτλο… Εγώ το πιστεύω, όπως και πέρσι και πριν από δύο χρόνια, νόμιζα ότι τον αξίζω. Όμως γνωρίζω ότι δεν εξαρτάται από εμένα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ρονάλντο.

Μάλιστα ο CR7 μίλησε και για τη σχέση του με τον Ζοζέ Μουρίνιο λέγοντας πως δεν θα τον πείραζε να συνεργαστεί ξανά με τον «Special One»:

«Θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Μουρίνιο, όπως και με όλους τους προπονητές που δούλεψα στο παρελθόν. Με έχουν διδάξει πολλά και χάρη σε αυτούς έχω καταφέρει να εξελιχθώ όλα αυτά τα χρόνια».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.