Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Δυσκολεύτηκαν Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ, εφιάλτης για… Καραγκούνη

Πρέμιερ Λιγκ: Δυσκολεύτηκαν Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ, εφιάλτης για… Καραγκούνη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/12/2013 18:58
Το 10x10 στην έδρα της σε παιχνίδια πρωταθλήματος έκανε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κέρδισε δύσκολα με 1-0 την Κρίσταλ Πάλας και πέρασε προσωρινά στην κορυφή του πρωταθλήματος με 41 βαθμούς. Δύσκολο απόγευμα είχε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία κέρδισε με 1-0 την Νόριτς στο «Κάροου Ρόουντ» και έπιασε την Έβερτον στην 5η θέση με 34 βαθμούς. Καταιγιστική η Χαλ, 6-0 την Φούλαμ του Καραγκούνη!

Εύκολα ή δύσκολα η Μάντσεστερ Σίτι έχει δείξει πως δεν χάνει βαθμούς στην έδρα της. Οι «πολίτες» δύο ημέρες μετά τη νίκη τους στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ (2-1), δυσκολεύτηκαν κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο με γκολ του Τζέκο στο 66’ επικράτησαν με 1-0 και πέρασαν προσωρινά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι προτίμησε να ξεκουράσει κάποιους από τους παίκτες του και παραλίγο να το πληρώσει, καθώς η Κρίσταλ Πάλας κοίταξε στα… μάτια τους γηπεδούχους και λίγο έλειψε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Μάντσεστερ.

Η Σίτι είχε «φλύαρη» υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο καθώς δυσκολευόταν να δημιουργήσει καθαρές ευκαιρίες για γκολ, και πήγε να το… πληρώσει, καθώς στην επανάληψη οι Σαμάκ και Γέντινακ παραλίγο να δώσουν το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τον Χαρτ όμως να λέει «όχι» στις προσπάθειες των νεοφώτιστων.

Έτσι, στο 66’ ο Τζέκο έδωσε τη λύση για τους «πολίτες», καθώς με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα η Μάντσεστερ Σίτι να κάνει το 10x10 στην έδρα της και να ανέβει, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ με 41 βαθμούς.

Με... καραμπόλα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ


Πρέμιερ Λιγκ: Δυσκολεύτηκαν Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ, εφιάλτης για… Καραγκούνη
Νίκη πανηγύρισε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στην έδρα της Νόριτς, ωστόσο μια καραμπόλα λίγο έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, επέτρεψε στους «κόκκινους» διαβόλους να πάρουν τους τρεις βαθμούς με σκορ 1-0 στο «Κάροου Ρόουντ».

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ αγωνίστηκε χωρίς τον Γουέιν Ρούνεϊ που παρουσίασε πρόβλημα την τελευταία στιγμή, και η απουσία του Άγγλου επιθετικού έλειψε στους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι αδυνατούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος.

Αντίθετα, η Νόριτς έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, ωστόσο οι καθοριστικές επεμβάσεις του Ντε Χέα κράτησαν το μηδέν για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο δεύτερο μέρος κατάφεραν τελικά να πάρουν προβάδισμα χάρη σε …καραμπόλα.

Συγκεκριμένα, στο 57’ έπειτα από αρκετές κόντρες έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, η μπάλα βρέθηκε κατά… τύχη στα πόδια του Γουέλμπεκ και αυτός από κοντά δεν συγχώρησε, πετυχαίνοντας το 1-0 για την Γιουνάιτεντ.

Στα υπόλοιπα λεπτά η Νόριτς δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, με αποτέλεσμα η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες να πάρει τη νίκη, η οποία επέτρεψε στους «κόκκινους διάβολους» να «σκαρφαλώσουν» στην 5η θέση με 34 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Έβερτον.

Διέλυσε την Φούλαμ η Χαλ, μοιρασιά στο «Βίλα Παρκ»


Πρέμιερ Λιγκ: Δυσκολεύτηκαν Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ, εφιάλτης για… Καραγκούνη
Στα άλλα παιχνίδια, η Χαλ διέλυσε με 6-0 την Φούλαμ του Γιώργου Καραγκούνη (αντικαταστάθηκε στο 74’) και ξέφυγε ακόμα περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις, σε αντίθεση με τους «κότατζερς» που παραμένουν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι σημείωσαν και τα έξι τέρματα στο δεύτερο μέρος (!), με τον Κόρεν να πετυχαίνει δύο γκολ (60’, 84’), ενώ από ένα πέτυχαν οι Ελ Μοχαμαντί (59’), Μπόιντ (63’), Χάντλστοουν (67’) και Φράιατ (74’).

Τέλος Άστον Βίλα και Σουόνσι ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Βίλα Παρκ», σκορ που δεν ωφέλησε καμία από τις δύο ομάδες, καθώς αμφότερες αγνοούν τη νίκη για 5 αγωνιστικές!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.