Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκησε το… ποδόσφαιρο στο «Άπτον Παρκ»

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκησε το… ποδόσφαιρο στο «Άπτον Παρκ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/12/2013 16:56
Σε ένα τρομερό παιχνίδι με δύο ανατροπές, Γουέστ Χαμ και Γουέστ Μπρομ ήρθαν ισόπαλες 3-3 στο «Άπτον Παρκ», σκορ που δεν ικανοποίησε καμία από τις δύο ομάδες, καθώς παρέμειναν στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Εντυπωσιακά ξεκίνησε η 19η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς Γουέστ Χαμ και Γουέστ Μπρομ έδωσαν τα πάντα για τους τρεις βαθμούς της νίκης, ωστόσο το τελικό 3-3 δεν άφησε καμία ικανοποιημένη, πέρα από τον κόσμο που παρακολούθησε την αναμέτρηση.

Η Γουέστ Χαμ μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ μόλις με τον Τζο Κόουλ, ενώ στο 30’ είχε δοκάρι με τον Ντεμέλ για να διπλασιάσει το προβάδισμα της.

Ωστόσο η Γουέστ Μπρομ έφερε… τούμπα το ματς μέσα σε πέντε λεπτά χάρη στα δύο πρώτα τέρματα του Νικολά Ανελκά στο φετινό πρωτάθλημα, με τον έμπειρο φορ να ισοφαρίζει στο 40’, ενώ ο ίδιος στο 45+1’ έκανε το 2-1 για τους «μπάγκις».

Στην επανάληψη, η Γουέστ Χαμ κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα σε μόλις δύο λεπτά (!), με τον Μαιγκά στο 65’ να ισοφαρίζει σε 2-2 με ωραίο σουτ, ενώ δύο λεπτά μετά ο ίδιος έδωσε την ασίστ στον Νόλαν και αυτός έκανε το 3-2 στο 67’ για τα «σφυριά»!

Στο 69’ ωστόσο ο Μπεραχίνο επανέφερε τις ισορροπίες καθώς ισοφάρισε σε 3-3 για τη Γουέστ Μπρομ, ενώ λίγα λεπτά μετά ο 20χρονος άσος είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ για να δώσει ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους!

Το τελικό 3-3 παρέμεινε τελικά ως το φινάλε, με αποτέλεσμα η Γουέστ Χαμ να μείνει για έκτο παιχνίδι χωρίς νίκη και να βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 15 βαθμούς, ενώ η Γουέστ Μπρομ πήγε στους 18, αγνοώντας τη νίκη για 9ο συνεχόμενο παιχνίδι!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.