Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Έβερτον για… σεντόνι!

Πρέμιερ Λιγκ: Έβερτον για… σεντόνι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/12/2013 20:17
Με γκολάρες από τους Κόλμαν και Μπάρκλεϊ, η Έβερτον πέρασε με 2-1 από την έδρα της Σουόνσι και «σκαρφάλωσε» προσωρινά στην 4η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Έβερτον η οποία μετά τη νίκη της με 4-1 κόντρα στη Φούλαμ, πήρε «διπλό» στην έδρα της Σουόνσι (2-1) χάρη σε δύο όμορφα γκολ από τους Κόλμαν και Μπάρκλεϊ αλλά και τις καθοριστικές επεμβάσεις του Χάουαρντ στο φινάλε.

Τα «ζαχαρωτά» πήραν προβάδισμα στο 66ο λεπτό με «κεραυνό» του Κόλμαν ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων που όμως απάντησαν άμεσα, καθώς στο 70’ ισοφάρισαν με τυχερό αυτογκόλ από τον Οβιέντο.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες πίεσαν για ένα δεύτερο τέρμα και αυτή που τελικά το πέτυχε ήταν η Έβερτον χάρη σε εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπάρκλεϊ στο 84’, με τον Άγγλο άσο να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια τα δίχτυα της εστίας του Τρέμελ!

Στα υπόλοιπα λεπτά η Σουόνσι έψαξε την ισοφάριση, ωστόσο οι εντυπωσιακές επεμβάσεις του Χάουαρντ, επέτρεψαν στην Έβερτον να πάρει τη νίκη και να φτάσει τους 34 βαθμούς, προσπερνώντας για την ώρα την Τσέλσι στην 4η θέση.

Αύριο πέφτει η «αυλαία» της 17ης αγωνιστικής με το μεγάλο λονδρέζικο ντέρμπι της Άρσεναλ με την Τσέλσι στο «Έμιρειτς».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.