Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα για Μπαρτσελόνα με σούπερ Πέδρο!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα για Μπαρτσελόνα με σούπερ Πέδρο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/12/2013 19:54
Η Χετάφε πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο 14’ απέναντι στην Μπαρτσελόνα ωστόσο οι «μπλαουγκράνα», με τον Πέδρο να πετυχαίνει χατ-τρικ μέσα σε 9 λεπτά και να έχει συμμετοχή στα άλλα δύο τέρματα του Φάμπρεγκας, κέρδισαν με το εντυπωσιακό 5-2 στη Μαδρίτη και διατηρήθηκαν μαζί με την Ατλέτικο στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Τα δύο τέρματα των Εσκουδέρο (10’) και Λισάντρο Λόπες (14’) που έβαλαν νωρίς νωρίς μπροστά στο σκορ την Χετάφε φαίνεται πως…. νευρίασαν την Μπαρτσελόνα η οποία έχοντας σε τρομερή μέρα τον Πέδρο που κάλυψε τα κενά του Μέσσι και του Νειμάρ, πήρε τη νίκη με 5-2 στη Μαδρίτη.

Ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε χατ-τρικ μέσα σε 9 λεπτά (34’, 41’, 43’) δίνοντας έτσι το προβάδισμα στους Καταλανούς πριν τη συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών στην αναμέτρηση!

Ωστόσο ο 28χρονος δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 68΄έδωσε την ασίστ στον Φάμπρεγκας για το 4-0 των «μπλαουγκράνα», ενώ στο 72’ κέρδισε πέναλτι με το οποίο ο Σεσκ διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Μάλιστα το χατ-τρικ που σημείωσε ο Πέδρο ήταν το πιο γρήγορο στην ιστορία της Μπαρτσελόνα, η οποία με τη νίκη της έφτασε τους 46 βαθμούς και ισοβαθμεί ξανά στην κορυφή με την εξαιρετική φέτος Ατλέτικο που χθες κέρδισε με 3-2 τη Λεβάντε στην Μαδρίτη.

Νωρίτερα, η Εσπανιόλ με πρωταγωνιστή τον Στουάνι που πέτυχε δύο γκολ, κέρδισε με 4-2 την Βαγιαδολίδ και ανέβηκε στην 9η θέση με 22 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.