Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Μόνη 3η η Γκλάντμπαχ, από κοντά η Βόλφσμπουργκ

Μπουντεσλίγκα: Μόνη 3η η Γκλάντμπαχ, από κοντά η Βόλφσμπουργκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/12/2013 19:06
Την ευκαιρία να προσπεράσει με τρεις βαθμούς την Ντόρτμουντ στην 3η θέση έχασε η Γκλάντμπαχ η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Βόλφσμπουργκ στο «Μπουρούσια Παρκ», με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν στο 86’ το βαθμό της ισοπαλίας και να βρίσκονται πλέον στο -2 από τους Βεστφαλούς.

Την πρώτη της εντός έδρα απώλεια τη φετινή σεζόν γνώρισε η Γκλάντμπαχ η οποία σε ένα ωραίο παιχνίδι ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Βόλφσμπουργκ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ξεκίνημα του πρώτου μέρους, έχοντας καλές ευκαιρίες με τους Ντιέγκο και Όλιτς για να ανοίξουν στο σκορ, ωστόσο στη συνέχεια η Γκλάντμπαχ ισορρόπησε και απείλησε κυρίως με τους Χέρμαν και Ράφαελ για να πάρει αυτή το προβάδισμα.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι πήρε «φωτιά» καθώς στο 53’ ο Ντιέγκο «πάγωσε» το «Μπορούσια Παρκ» βάζοντας μπροστά στο σκορ τη Βόλφσμπουργκ, ωστόσο η Γκλάντμπαχ ανέτρεψε μέσα σε λίγα λεπτά το σκορ, αρχικά με τρομερή ενέργεια του Ράφαελ στο 59’ και στο 64’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αράνγκο.

Παρόλα αυτά, η Βόλφσμπουργκ δεν το έβαλε κάτω και στο 86’ έφτασε στην ισοφάριση, με τον Ντοστ να παίρνει το ριμπάουντ από το σουτ του Λουίς Γκουστάβο και από κοντά έγραψε το τελικό 2-2.

Με το βαθμό της ισοπαλίας η Γκλάντμπαχ έφτασε τους 33 βαθμούς και προσπέρασε στην τρίτη θέση τη Ντόρτμουντ με 32, ενώ από την άλλη η Βόλφσμπουργκ έμεινε 5η με 30 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.