Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δυνατές κόντρες στην Betsson Super League 2

Δυνατές κόντρες στην Betsson Super League 2

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/1/2023 00:02
Οι αναμετρήσεις ΠΑΟΚ Β-Πανσερραϊκός και ΟΦ Ιεράπετρας-Καλαμάτα κυριαρχούν στη 13η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Άκρως αξιόλογες συναντήσεις μας περιμένουν στη 13η ημέρα της Betsson Super League 2 . Στην Betsson πάντα προσφέρεται τεράστια γκάμα στοιχηματικών επιλογών για τα παιχνίδια της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, από τα οποία ξεχωρίζουν η σύγκρουση ΠΑΟΚ Β-Πανσερραϊκός για τον πρώτο όμιλο και η κόντρα ΟΦ Ιεράπετρας-Καλαμάτα για τον δεύτερο, με το βαθμολογικό ενδιαφέρον να είναι μεγάλο.Στον πρώτο όμιλο, τα βλέμματα κατευθύνονται στο γήπεδο του Μακεδονικού, όπου το Σάββατο (28/1) στις 13:45 διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής ΠΑΟΚ Β- Πανσερραϊκός. Με φόρα από τις οκτώ συνεχόμενες νίκες, με τελευταία αυτή επί του Ηρακλή Λάρισας, ο πρωτοπόρος Πανσερραϊκός θα επιχειρήσει να διευρύνει τη διαφορά των έξι βαθμών που έχει αποκτήσει από τους διώκτες του, με το διπλό να προσφέρεται από την Betsson στο 1,36 . Αντίθετα, η συγκυρία για τον ΠΑΟΚ Β δεν είναι ευνοϊκή, αφού προέρχεται από δύο σερί ήττες, με πιο πρόσφατη αυτή από τον Ηρακλή.

Ιδιαίτερης σημασίας είναι και η αναμέτρηση Απόλλων Πόντου-ΑΕΛ, που γίνεται στο Πολύκαστρο. Αφού έκαμψε την αντίσταση της Βέροιας πριν κάνει το ρεπό της την περασμένη εβδομάδα, η ΑΕΛ θα επιχειρήσει να μείνει στο κυνήγι της πρωτιάς, από την οποία απέχει έξι βαθμούς και η νίκη της αποδίδει 1,35 στην Betsson . Ο Απόλλων Πόντου, όμως, που βρέθηκε στη ζώνη του υποβιβασμού μετά την ήττα στη Βέροια, έχει εξίσου μεγάλη ανάγκη το τρίποντο. Μεγάλη αναμένεται και η σύγκρουση Νίκη Βόλου-Ηρακλής. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση και προσδοκούν το τρίποντο, με το οποίο θα διατηρηθούν στο… κόλπο της πρώτης θέσης.

Σημαντική είναι και η συνάντηση Αναγέννηση Καρδίτσας-Βέροια. Η Αναγέννηση Καρδίτσας, που ήρθε ισόπαλη με τον Μακεδονικό έχει χάσει έδαφος στην κούρσα της ανόδου και θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες, την ώρα που η Βέροια θέλει να χτίσει πάνω στη νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου για να ξεφύγει περαιτέρω από την επικίνδυνη ζώνη. Αξιόλογο και το ματς Απόλλων Λάρισας-Αλμωπός Αριδαίας. Ο ουραγός Απόλλων Λάρισας, στον οποίο υποβλήθηκε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, ψάχνει τρόπο για να ξεφύγει από τον «βραχνά» των έξι διαδοχικών ηττών, ενώ ο Αλμωπός Αριδαίας αναρριχάται συνεχώς, όντας αήττητος εδώ και έξι αγωνιστικές. Δε λείπει το ενδιαφέρον από τους αγώνες Διαγόρας-Μακεδονικός και Ηρακλής Λάρισας-Παναθηναϊκός Β.

ΖΩΗΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΟΝ ΝΟΤΟ

Στο «μέτωπο» του δεύτερου ομίλου, κομβικό φαντάζει το ματς ΟΦ Ιεράπετρας- Καλαμάτα, που διεξάγεται την Κυριακή (29/1) στις 14:45. Την εντυπωσιακή της πορεία θέλει να συνεχίσει ο ΟΦ Ιεράπετρας, που κέρδισε εκτός έδρας την Επισκοπή και βρίσκεται μονάχα έναν βαθμό μακριά από την κορυφή, με τον άσο να προσφέρεται στην Betsson στο 2,35 . Η Καλαμάτα, από την πλευρά της, η οποία προέρχεται από το «στραβοπάτημα» με την Προοδευτική, θα αναζητήσει την επιστροφή στις νίκες, σε μια από τις τελευταίες ευκαιρίες της για να προλάβει το… τρένο πρωτιάς.

Την ίδια ώρα υπάρχει και η αναμέτρηση Κηφισιά-Επισκοπή. Η πρωτοπόρος Κηφισιά προέρχεται από την πρώτη βαθμολογική της απώλεια, αυτή στα Χανιά, αλλά μοιάζει να υπερέχει ξεκάθαρα της Επισκοπής, η οποία βρίσκεται στο προτελευταίο σκαλοπάτι, δίχως νίκη και με μονάχα δύο βαθμούς στο σακούλι της. Το Over 2,5 σε αυτό το παιχνίδι προσφέρεται στο 2,00 στην Betsson.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει ακόμα και στους αγώνες Προοδευτική-Απόλλων Σμύρνης και Athens Kallithea FC-Ηλιούπολη. Για τον Απόλλωνα Σμύρνης η νίκη αποτελεί μονόδρομο στην προσπάθεια διεκδίκησης της πρώτης θέσης, από την οποία απέχει έναν βαθμό μετά από την ισοπαλία με την Athens Kallithea FC, η οποία «καίγεται» εξίσου για τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο, η μεν Προοδευτική προέρχεται από τη σημαντική ισοπαλία στην Καλαμάτα και μοιάζει βελτιωμένη, ενώ η δε Ηλιούπολη θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του ΠΑΟ Ρουφ. Στο ζευγάρι Ηρόδοτος-Παναχαϊκή, η δεύτερη Παναχαϊκή στοχεύει στην επικράτηση που θα την κρατήσει μια ανάσα από το ρετιρέ, με τον Ηρόδοτο να έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών. Το πρόγραμμα ανοίγει την Παρασκευή (27/1) το ματς ΑΕΚ Β-Χανιά, ενώ συμπληρώνεται με το ΠΑΟ Ρουφ-Αιγάλεω.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2 :

Α’ Όμιλος

Σάββατο 28 Ιανουαρίου
13:45 ΠΑΟΚ Β-Πανσερραϊκός
14:45 Ηρακλής Λάρισας-Παναθηναϊκός Β

Κυριακή 29 Ιανουαρίου
14:45 Αναγέννηση Καρδίτσας-Βέροια
14:45 Απόλλων Λάρισας-Αλμωπός Αριδαίας
14:45 Απόλλων Πόντου-ΑΕΛ
14:45 Διαγόρας-Μακεδονικός
14:45 Νίκη Βόλου-Ηρακλής

Β’ Όμιλος
Παρασκευή 27 Ιανουαρίου


15:15 ΑΕΚ Β-Χανιά

Κυριακή 29 Ιανουαρίου
14:45 Ηρόδοτος-Παναχαϊκή
14:45 Κηφισιά-Επισκοπή
14:45 ΟΦ Ιεράπετρας-Καλαμάτα
14:45 Προοδευτική-Απόλλων Σμύρνης

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου
14:45 ΠΑΟ Ρουφ-Αιγάλεω
15:15 Athens Kallithea FC-Ηλιούπολη