Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Australian Open: Κατσάνοφ - Τσιτσιπάς με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr

Australian Open: Κατσάνοφ - Τσιτσιπάς με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/1/2023 13:00
Η μεγάλη «μάχη» του Στέφανου Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Australian Open είναι στο Pamestoixima.gr!

Μια ακόμα μεγάλη στιγμή φτάνει στην καριέρα του Στέφανου Τσιτσιπά. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αντιμετωπίζει τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/01, 05:30) τον Κάρεν Κατσάνοφ, στα ημιτελικά του Australian Open, με στόχο να βρεθεί στον τελικό για πρώτη φορά στην καριέρα του.Κατσάνοφ - Τσιτσιπάς με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr

Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά για τον 24χρονο τενίστα που βρίσκεται σε ημιτελικό στη Μελβούρνη κι αυτό που θα επιδιώξει να κάνει, είναι να «σπάσει» την κατάρα του αποκλεισμού, αφού τις προηγούμενες φορές έφυγε ηττημένος από τους Ναδάλ (2019) και Μεντβέντεφ (2021-22).

Ο Τσιτσιπάς θα αναμετρηθεί με τον Κατσάνοφ, ο οποίος είναι στο Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης, για έκτη φορά σε αγώνα, έχοντας κερδίσει όλες τις φορές. Ο αγώνας τους προσφέρεται με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr.

Αν ο Τσιτσιπάς προκριθεί, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Νόβακ Τζόκοβιτς - Τομ Πολ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη χειρότερη περίπτωση θα φύγει από το Australian Open με 925.000 δολάρια και το Νο4 στην παγκόσμια κατάταξη. Αν κερδίσει στον ημιτελικό θα εξασφαλίσει το λιγότερο 1.625.000, ενώ αν νικήσει θα λάβει το ποσό των 2.975.000.

Weekly Pass στο Pamestoixima.gr και παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Η αγωνιστική δράση δεν σταματά ποτέ! Οι αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και
πολλά ακόμα αθλήματα είναι εκεί σχεδόν καθημερινά για να κρατούν αμείωτο το
ενδιαφέρον!

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για όλα τα αθλητικά γεγονότα!

Τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες* αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμα, Επιστροφή Χρημάτων* στο 0-0 (στην αγορά πρώτος σκόρερ), Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα - Ενισχυμένες Αποδόσεις” έως την έναρξη του αγώνα.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».