Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναïκός – Ζαλγκίρις με ειδικά παικτών και live streaming*

Παναθηναïκός – Ζαλγκίρις με ειδικά παικτών και live streaming*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/1/2023 15:47
Ο Παναθηναϊκός θέλει να αντιδράσει απέναντι στη Ζαλγκίρις! Το «τριφύλλι» υποδέχεται τους Λιθουανούς στο ΟΑΚΑ στην 21η στροφή της Euroleague (26/1, 22:00).

Μοναδικός στόχος για το σύνολο του Ράντονιτς, να επιστρέψει στις νίκες και παράλληλα να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» μετά την ήττα στη Μπολόνια κόντρα στη Βίρτους (74-64), επιστρέφουν στο «σπίτι» τους και η νίκη είναι μονόδρομος και για ψυχολογικούς λόγους.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη 16η θέση με ρεκόρ 7-13 και η αγωνιστική του εικόνα έχει σπείρει απογοήτευση στους φίλους της ομάδας. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δέχεται κριτική και περιμένει από τους παίκτες του να δώσουν «απαντήσεις» στο παρκέ. Εκεί φέτος μετράει 5 νίκες σε 10 παιχνίδια, όντας είναι ικανός για τα καλύτερο και το χειρότερο. Το τελευταίο δείγμα γραφής στην Αθήνα ήταν ενθαρρυντικό με αντίπαλο τη Μακάμπι, όμως στην Ιταλία παρουσιάστηκαν εκ νέου αδυναμίες σε άμυνα και επίθεση. Στην Μπολόνια, ο Μπέικον ήταν άστοχος (2/11 σουτ) και ο Παναθηναϊκός με μόλις 64 πόντους σημείωσε τη χειρότερη φετινή επιθετική επίδοση στη Euroleague. Ακολούθησε την Κυριακή η αγχωτική νίκη στο Λαύριο (86-84), σ’ ένα ματς που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα από εύστοχη ενέργεια του Πάρις Λι.

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις 1 (-2,5):1.89 2 (+2,5):1.92


Η Ζαλγκίρις ανήκει στις πιο φορμαρισμένες ομάδες της διοργάνωσης και από την ώρα που ανακοινώθηκε ότι το Final 4 θα γίνει στην έδρα της, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της. Η ομάδα του Καζίς Μακσβίτις με ρεκόρ 12-8 απέχει μόλις μια νίκη από την κορυφή της βαθμολογίας και προέρχεται από τέσσερα διαδοχικά «ροζ φύλλα» αγώνα.

Οι Λιθουανοί στα δύο τελευταία εκτός έδρας ματς νίκησαν Βίρτους (87-77) και Αρμάνι (66-61), ενώ την περασμένη βδομάδα πλήγωσαν τον Ερυθρό Αστέρα στο Κάουνας (71-66). Πρωταγωνιστές ήταν οι Ουλάνοβας, Σμιτς και Πολονάρα, όλοι με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας. «Αγκάθι» για το τεχνικό επιτελείο αποτελούν οι απουσίες των Κίναν Έβανς και Αϊζέια Τέιλορ.

Τα τελευταία δύο χρόνια οι Λιθουανοί μετράνε ισάριθμες νίκες (96-83, 81-69) απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, η πιο πρόσφατη ήττα στην Αθήνα χρονολογείται τον Ιανουάριο του 2020. Υπενθυμίζουμε ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, το «τριφύλλι» νίκησε στο Κάουνας 81-67 με πρωταγωνιστές τους Γουίλιαμς (25 π.) και Μπέικον (19 π.).

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι μάχες της Euroleague όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.