Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: Στο Νέο Ρύσιο ο Καρυπίδης - «Δεν είμαι ευχαριστημένος, μπορούμε να κερδίσουμε και τους διαιτητές»

Άρης: Στο Νέο Ρύσιο ο Καρυπίδης - «Δεν είμαι ευχαριστημένος, μπορούμε να κερδίσουμε και τους διαιτητές»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/1/2023 14:56
Την απογοήτευσή του για την εμφάνιση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ χθες (4/1) εξέφρασε ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θεόδωρος Καρυπίδης, που βρέθηκε σήμερα στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στο Νέο Ρύσιο.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης έκανε τόνισε στους παίκτες πως ο διαιτητής ναι μεν τους αδίκησε αλλά στάθηκε στην έλλειψη μαχητικότητας από πλευράς τους όπως είπε, αφού όταν παίζουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους μπορούν να κερδίσουν ακόμα και τους διαιτητές. Τέλος προσέθεσε πως δεν πρέπει να επαναπαύονται στα μεγάλα τους συμβόλαια, αφού όλοι κρίνονται διαρκώς.

«Όπως το είδα όλος ο κόσμος, δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από την χθεσινή εμφάνιση. Δεν είχατε πάθος και μαχητικότητα, περίμενα πολύ καλύτερη εμφάνιση. Ναι μεν ο διαιτητής δεν ήταν καλός, μας αδίκησε, ειδικά στο γκολ υπάρχει φάουλ, το οποίο δεν έπρεπε να μετρήσει, ωστόσο πρέπει α μάθουμε να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Έχουμε αποδείξει ότι όταν παίζουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες μπορούμε να κερδίζουμε και τους διαιτητές» είπε αρχικά ο μεγαλομέτοχος των «κίτρινων» και προσέθεσε:

«Δεν μας ικανοποιούν μόνο οι νίκες με Παναιτωλικό ή Λαμία… Μια μεγάλη ομάδα δείχνει το μέταλλο της με τις νίκες στα ντέρμπι. Αυτές δείχνουν τον χαρακτήρα της μεγάλης ομάδας, οπότε δεν είναι δυνατόν να ξαναδούμε μια τέτοια εμφάνιση. Περιμένω αντίδραση άμεσα από το ματς της Κυριακής, μην επαναπαύεστε στα μεγάλα σας συμβόλαια».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.