Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στον τελικό η Μπάγερν

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στον τελικό η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/12/2013 23:35
Την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγου πήρε η Μπάγερν η οποία επικράτησε με σκορ 3-0 της πρωταθλήτριας Ασίας, Γκουανζού Εβεργκράντε και θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή του ζευγαριού Ατλέτικο Μινέιρο- Ράχα Καζαμπλάνκα.

Η Μπάγερν δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Γκουανζού του Μαρτσέλο Λίπι, την οποία κέρδισε με 3-0 με αποτέλεσμα να προκριθεί στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που διεξάγεται στο Μαρόκο.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης «καθάρισαν» την υπόθεση πρόκριση σε τέσσερα λεπτά χάρη στα τέρματα των Ριμπερί (40’) και Μάντζουκιτς (44’), ενώ στις αρχές του δεύτερου μέρους ο Γκέτσε με σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Μάλιστα οι Βαυαροί θα μπορούσαν να κερδίσουν με μεγαλύτερο σκορ, έχοντας αρκετές ευκαιρίες και δύο δοκάρια για να αυξήσουν το προβάδισμα τους.

Πλέον η Μπάγερν βρίσκεται μία νίκη μακριά από το να στεφθεί πρωταθλήτρια κόσμου, καθώς καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ατλέτικο Μινέιρο (κάτοχος του Κόπα Λιμπερταδόρες) ή της Ράχα Καζαμπλάνκα (πρωταθλήτρια Μαρόκου) στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 21 Δεκεμβρίου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.