Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Όλη η Αργεντινή στους δρόμους για την πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ (pic & video)

Όλη η Αργεντινή στους δρόμους για την πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ (pic & video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/12/2022 02:19
Η πρόκριση της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ έβγαλε στους δρόμους τους Αργεντινούς φιλάθλους, με τις εικόνες που έρχονται από την Αργεντινή και όχι μόνο να είναι εντυπωσιακές!

Η Αργεντινή νίκησε με 3-0 την Κροατία και προκρίθηκε στον τελικό του Μουντιάλ για 6η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά από μια οκταετία.

Μετά τη λήξη του αγώνα, χιλιάδες Αργεντινοί με σημαίες και φανέλες της Εθνικής βγήκαν στους δρόμους σε ολόκληρη τη χώρα για να πανηγυρίσουν την μεγάλη πρόκριση της «αλμπισελέστε».

Η φωτογραφία του άρθρου είναι από το Μπουένος Άιρες με την κεντρική πλατεία να έχει μετατραπεί σε μια απέραντη λαοθάλασσα.

Εικόνες από το Μπουένος Άιρες:


Η… παράδοση οπαδών της Αργεντινής στο Μπουένος Άιρες να «σπάνε» τις βιτρίνες του MacDonalds στον οβελίσκο οδήγησε τις δυνάμεις ασφαλείας να δημιουργήσουν ολόκληρο φρούριο περιμετρικά (στο τέλος του βίντεο):



Ωστόσο δεν είναι μόνο οι Αργεντινοί που βγήκαν στους δρόμους, αφού στο διαδίκτυο κυκλοφορούν βίντεο και από άλλες χώρες από κόσμο που βγήκε έξω για να πανηγυρίσει την πρόκριση για την ομάδα του Μέσι.

Εικόνες από την Βαρκελώνη:

Πανηγύρια υπέρ της Αργεντινής από το Καράτσι του Πακιστάν:

Καπνογόνα υπέρ της Αργεντινής στο Μπαγκλαντές:

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.