Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μέσι: «Για άλλη μια φορά η Αργεντινή είναι σε τελικό Μουντιάλ, απολαύστε το»

Μέσι: «Για άλλη μια φορά η Αργεντινή είναι σε τελικό Μουντιάλ, απολαύστε το»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/12/2022 00:12
Πανευτυχής για την πρόκριση της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ για 6η φορά στην ιστορία της ήταν μετά το παιχνίδι ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο στην Αργεντινή να το απολαύσει και έδωσε την υπόσχεση πως όλοι στην «αλμπισελέστε» θα τα δώσουν όλα στον τελικό για το τρόπαιο.

Η Αργεντινή επικράτησε με 3-0 της Κροατίας και προκρίθηκε στον τελικό του Μουντιάλ για 2η φορά στις τρεις τελευταίες διοργανώσεις και έκτη συνολικά στην ιστορία της.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ξανά ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος άνοιξε το σκορ του ημιτελικού και έφτιαξε το 3ο γκολ στον Άλβαρες. Με το τέρμα που σημείωσε έφτασε τα 11 σε Μουντιάλ και έγινε ο πρώτος σκόρερ της Αργεντινής στη διοργάνωση, ξεπερνώντας τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, ενώ έπιασε τον Λόταρ Ματέους στην κορυφή της λίστας με τους παίκτες που έχουν τις περισσότερες συμμετοχές σε Παγκόσμια Κύπελλα (25 αγώνες).

Μετά το παιχνίδι ο Μέσι κάλεσε τον κόσμο της Αργεντινής να το απολαύσει. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Περνάνε πολλά από το μυαλό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βλέπω όλα αυτά… Να βλέπω τον κόσμο, την οικογένεια… Καθ’ όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ αυτό που βιώνουμε είναι κάτι απίστευτο. Θα πάμε να παίξουμε το τελευταίο παιχνίδι που ήταν κάτι που θέλαμε.

Το απολαμβάνω πολύ, απ’ όταν ήρθαμε στο Μουντιάλ παρότι ξεκινήσαμε με ήττα. Πιστεύαμε σε εμάς, ζητήσαμε τον κόσμο να μας εμπιστευτούμε, ξέραμε ποιοι είμαστε. Αυτή η ομάδα είναι τρελή. Για άλλη μια φορά η Αργεντινή είναι σε τελικό Μουντιάλ, απολαύστε το.

Ξέραμε ότι μπορούσαμε να το κάνουμε, είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Ξέραμε ότι δεν ήμασταν το πρώτο φαβορί αλλά δεν θα χαρίζαμε τίποτα σε κανέναν. Ό,τι κάναμε ήταν με δική μας αξία, παιχνίδι με παιχνίδι.

Ας το χαρούμε, αυτό που κάνουμε σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό στον τελικό και θα τα δώσουμε όλα για να προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε, αλλά τώρα πρέπει να απολαύσουμε αυτή τη μεγάλη στιγμή.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.