Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπερλουσκόνι σε παίκτες της Μόντσα: «Αν κερδίσετε μία από τις μεγάλες ομάδες, θα σας καλωσορίσω μ’ ένα λεωφορείο γεμάτο που ****ς»

Μπερλουσκόνι σε παίκτες της Μόντσα: «Αν κερδίσετε μία από τις μεγάλες ομάδες, θα σας καλωσορίσω μ’ ένα λεωφορείο γεμάτο που ****ς»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/12/2022 00:42
Ο πρόεδρος της Μόντσα, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, προκάλεσε ξανά ντόρο στην Ιταλία με δήλωση του λέγοντας στους παίκτες ότι θα τους ανταμείψει με «ένα λεωφορείο γεμάτο που****ς» εάν νικήσουν έναν μεγάλο σύλλογο.

Ένα… διαφορετικό πριμ νίκης υποσχέθηκε στους παίκτες της Μόντσα ο πρόεδρος της ομάδας και πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι εάν κερδίσουν μια μεγάλη ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας της ιταλικής ομάδας πήρε το μικρόφωνο στο χριστουγεννιάτικο δείπνο της Μόντσα το απόγευμα της Τρίτης (13/12), επαίνεσε τον προπονητή Ραφαέλε Παλαντίνο και υποσχέθηκε στους παίκτες ότι θα τους ανταμείψει με «ένα λεωφορείο γεμάτο που****ς» εάν νικήσουν έναν μεγάλο σύλλογο:

«Βρήκαμε έναν νέο προπονητή, ο οποίος ήταν στην ομάδα νέων μας, είναι καλός, έξυπνος, ευγενικός και ικανός να τονώσει τα παλικάρια μας. Αποφάσισα να προσθέσω ένα επιπλέον κίνητρο. Είπα στα παιδιά ότι θα παίξετε με τη Μίλαν, τη Γιουβέντους, κ.λπ., οπότε αν κερδίσετε μία από αυτές τις μεγάλες ομάδες, θα σας καλωσορίσω στα αποδυτήρια με ένα λεωφορείο γεμάτο που ***ς».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.