Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός - Νότιγχαμ 1-0: Φιλική νίκη με Κασάμι κόντρα στους Άγγλους (video)

Ολυμπιακός - Νότιγχαμ 1-0: Φιλική νίκη με Κασάμι κόντρα στους Άγγλους (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/12/2022 21:39
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ σε φιλικό παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» χάρη σε γκολ του Παϊτίμ Κασάμι στο 39ο λεπτό.

Στο τρίτο και τελευταίο του φιλικό στο πλαίσιο της διακοπής λόγω του Μουντιάλ, ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 την Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το ματς είχε ιδιαίτερο σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα δόθηκαν στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», ενώ συγκεντρώθηκαν και δώρα για τα μικρά παιδιά.

Ο Μίτσελ άφησε εκτός τον Χάμες, που είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, και κατέβασε την ομάδα με Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, άμυνα με Ρέαμπτσιουκ, Ρέτσο, Σωκράτη και Βρουσάι, κέντρο με Εμβιλά, Κασάμι και Αγκιμπού και μπροστά ως τριάδα τους Μπιέλ, Φορτούνη και Ελ Αραμπί.

Οι «ερυθρόλευκοι» πατούσαν καλύτερα στο πρώτο μέρος και έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ στο 5’ με σουτ του Μπιέλ από πλεονεκτική θέση, το οποίο όμως κόπηκε από τους αμυντικούς της Νότιγχαμ. Η αγγλική ομάδα απάντησε στο 12’ με σουτ του Γέιτς που πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 28’ απείλησε ξανά με κεφαλιά του Μπολί χωρίς να ανησυχεί τον Τζολάκη.

Η ομάδα του Μίτσελ ανέβασε ρυθμούς στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, απείλησε στο 38’ με σουτ του Φορτούνη το οποίο «έβγαλε» ο Χέντερσον και ένα λεπτό μετά άνοιξε το σκορ με τον Κασάμι. Ο Ελβετός σκόραρε με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Φορτούνη και χρίστηκε για πρώτη φορά σκόρερ μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Από τα πόδια του Φορτούνη προέκυψε και νέα ευκαιρία στο 41’ με τον Ελ Αραμπί όμως να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι δύο ομάδες προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, με τον Ολυμπιακό να αλλάζει έως το 70’ τους 10 από τους 11 παίκτες που ξεκίνησαν το ματς. Η Νότιγχαμ προσπάθησε να βρει απάντηση στο γκολ του Κασάμι, απειλώντας στο 60’ με ένα καλό σουτ του Τζόνσον, όπως και στο 62’ με σουτ του Γκιμπς-Γουάιτ, αλλά οι Τζολάκης και Πασχαλάκης απέκρουσαν.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν να απορροφήσουν την πίεση και είχαν δύο δικές τους στιγμές με σουτ των Γ. Ροντρίγκες (65’) και Μπακαμπού (72’) τα οποία όμως δεν κατέληξαν στην εστία. Ο ρυθμός έπεσε αισθητά στα τελευταία λεπτά και το 1-0 έμεινε ως το τελικό σφύριγμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης (61' Πασχαλάκης), Ρέαμπτσουκ (61' Μαρσέλο), Ρέτσος (70' Καλογερόπουλος), Παπασταθόπουλος (45' Ντόι), Βρουσάι (70' Λάιντνερ), Εμβιλά, Κασάμι (61' Σαασέκου), Αγκιμπού Καμαρά (61' Μασούρας), Μπιέλ (61' Ροντρίγκες), Φορτούνης (70' Μπόουλερ), Αραμπί (61' Μπακαμπού)

ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Χέντερσον, Μανγκαλά (46' Ο' Μπράιεν), Κόλμπακ (61' Ντένις), Γκιμπς-Γουάιτ (82' Σάριτζ), Λίνγκαρντ (46' Αγουονίγι), Τζόνσον (61' Σκάρπα), Γέιτς, Οριέ (90' Σο), ΜακΚένα (46' Κουκ), Μπολί (46' Γουόραλ), Λόντι (61' Τόφολο)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.