Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φερνάντες: «Μας γ@@@@@ν... Σφυρίζουν Αργεντινοί διαιτητές και όχι Πορτογάλοι»

Φερνάντες: «Μας γ@@@@@ν... Σφυρίζουν Αργεντινοί διαιτητές και όχι Πορτογάλοι»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/12/2022 21:05
Εμφανώς εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Μπρούνο Φερνάντες στη μεικτή ζώνη, μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον Πορτογάλο μέσο να είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία.

Μετά τον Πέπε και ο Μπρούνο Φερνάντες τα έβαλε με τους Αργεντινούς διαιτητές στο παιχνίδι με το Μαρόκο.

Ο υπεύθυνος Τύπου της Πορτογαλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου του ζήτησε να ηρεμήσει στην μεικτή ζώνη, αλλά ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του απάντησε σε έντονο ύφος: «Μην με αγγίζεις, θα πω αυτό που έχω να πω. Μας γ@@@@@ν...», αναφερόμενος στη διαιτησία και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είναι πολύ περίεργο να έχεις έναν διαιτητή που εξακολουθεί να έχει την Εθνική του ομάδα στο τουρνουά και να μην υπάρχει ένας Πορτογάλο διαιτητή. Οι δικοί μας σφυρίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, άρα έχουν την ποιότητα και το επίπεδο να είναι εδώ. Αυτοί δεν διαιτητεύουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους παιχνίδια, δεν έχουν τον ρυθμό για αυτό. Ξεκάθαρα έγειραν το γήπεδο (υπέρ της μιάς πλευράς)».

Για το πέναλτι που ζήτησαν σε δική του ανατροπή στην περιοχή: «Ποτέ στη ζωή μου δεν θα αφήσω τον εαυτό μου να πέσει όταν είμαι μόνος μπροστά στον τερματοφύλακα και μπορώ να σουτάρω στο τέρμα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.