Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πέπε: «Μας έβαλαν πέντε Αργεντινούς διαιτητές, ας το δώσουν από τώρα στην Αργεντινή»

Πέπε: «Μας έβαλαν πέντε Αργεντινούς διαιτητές, ας το δώσουν από τώρα στην Αργεντινή»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2022 19:35
Με τη διαιτησία τα έβαλε ο Πέπε μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μαρόκο στα προημιτελικά του Μουντιάλ, εκφράζοντας το παράπονο του ότι στο παιχνίδι ορίστηκαν πέντε διαιτητές από την Αργεντινή.

Η Πορτογαλία γνώρισε την ήττα με 1-0 από το Μαρόκο στα προημιτελικά του Μουντιάλ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μετά το παιχνίδι ο Πέπε χαρακτήρισε τυχερό το Μαρόκο που πέτυχε το γκολ, τόνισε πως η ομάδα του ήταν ικανή να κατακτήσει το Μουντιάλ αλλά όπως δήλωσε θα το σηκώσει η Αργεντινή. Ο πολύπειρος στόπερ εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία, αναφερόμενος στο πέναλτι που ζήτησαν οι Ίβηρες στο μαρκάρισμα στον Μπρούνο Φερνάντες, ενώ άφησε αιχμές για τους πέντε Αργεντινούς διαιτητές που ορίστηκαν για το παιχνίδι με το Μαρόκο. Αναλυτικά όσα είπε στο RTP3:

«Το Μαρόκο ήταν τυχερό που σκόραρε το γκολ. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Κάναμε αρκετά για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν είδα τι φάση που θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι στον Μπρούνο Φερνάντες. Είχαμε την ικανότητα να κερδίσουμε το Μουντιάλ. Μετά το παιχνίδι νιώθαμε την αλαζονεία της διαιτητικής ομάδας. Η Αργεντινή θα κατακτήσει το Μουντιάλ. Υπήρχαν πέντε Αργεντινοί διαιτητές… Τι άλλο μπορώ να πω. Ας δούμε τι θα γίνει».

Στη διαιτησία στάθηκε και σε δηλώσεις του στο Relevo: «Είναι ανεπίτρεπτο σήμερα να ήταν επικεφαλής Αργεντινός διαιτητής μετά τα όσα έγιναν χθες, με τον Μέσι να παραπονιέται. Μετά από αυτό που είδα σήμερα, μπορούν να δώσουν από τώρα τον τίτλο στην Αργεντινή».

Να σημειωθεί πως διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αργεντινός Φακούντο Τέγιο ενώ Αργεντινοί ήταν και οι δύο βοηθοί Εζεκιέλ Μπραϊλόβσκι και Γκαμπριέλ Τσαντέ. Αργεντινός ήταν επίσης ο διαιτητής VAR, Μάουρο Βιγλιάνο και ο VAR Offside, Ντιέγκο Μπόνφα. Ο τέταρτος ήταν ο Ιβάν Μπάρτον από την Ονδούρα, ο AVAR ήταν ο Ισπανός, Ρικάρντο Ντε Μπούργος και βοηθός VAR ο Αμερικανός, Αρμάντο Βιγιαρεάλ.

Η φάση που αναφέρεται ο Πέπε:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.