Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet – Go for Goal τα έπαθλα* μπορεί να γίνουν δικά σου!

Sportingbet – Go for Goal τα έπαθλα* μπορεί να γίνουν δικά σου!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/11/2022 00:02
Το ενδιαφέρον αυξάνεται καθημερινά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με τις ομάδες από τον 3 ο και τον 4 ο όμιλο να ρίχνονται στη «μάχη» της πρόκρισης στα νοκ άουτ. Στις 17:00, έχουν προγραμματιστεί οι αναμετρήσεις Τυνησία – Γαλλία και Αυστραλία – Δανία, ενώ στις 21:00, κοντράρονται Πολωνία – Αργεντινή και Σαουδική Αραβία – Μεξικό.

Sportingbet – World Cup Stamps: Σούπερ προσφορά* στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Τέσσερις για πρόκρισηΣυναρπαστική προμηνύεται στο φινάλε του 3 ου ομίλου, καθώς και οι τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν έχουν ελπίδες για πρόκριση στα νοκ άουτ του Μουντιάλ. Η Πολωνία έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι των υπόλοιπων, καθώς βρίσκεται αήττητη στην κορυφή με τέσσερις βαθμούς. Κόντρα στην Αργεντινή χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία για να εξασφαλίσει 100% την πρόκριση. Η «αλμπισελέστε» για να προκριθεί χρειάζεται το «τρίποντο», ενώ εάν πάρει ένα βαθμό από την αναμέτρηση με τους «αετούς», θέλει ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι του ομίλου. Η Σαουδική Αραβία προκρίνεται μόνο αν επικρατήσει του Μεξικού, ενώ οι «τρικολόρ» εφόσον κερδίσουν τα «γεράκια» χρειάζονται ήττα της Αργεντινής με την Πολωνία.

Sportingbet – Go for Goal: Μοναδικά έπαθλα* στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Η Γαλλία και οι άλλοι

Η Πρωταθλήτρια κόσμου, Γαλλία, μπορεί να έγινε την προηγούμενη αγωνιστική, η πρώτη ομάδα του Μουντιάλ που εξασφάλισε το «εισιτήριο» για τη φάση των «16», ωστόσο δεν έχει κατακτήσει ακόμα την πρώτη θέση. Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας πρέπει να μην ηττηθεί από την Τυνησία και ταυτόχρονα η Αυστραλία να νικήσει τη Δανία, έχοντας καλύψει τη διαφορά των έξι τερμάτων. Από την άλλη, οι Βορειοαφρικανοί χρειάζονται μόνο τη νίκη κόντρα στους «τρικολόρ», ενώ στο άλλο ματς, το «τρίποντο» είναι το μοναδικό αποτέλεσμα για το οποίο πρέπει να παλέψουν Δανία και Αυστραλία, εφόσον θέλουν συνεχίσουν στη διοργάνωση.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις