Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Σκόρπισε» την Καλλονή ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: «Σκόρπισε» την Καλλονή ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/12/2013 19:10
Καταιγιστικός ήταν κόντρα στην Καλλονή ο ΠΑΟΚ ο οποίος σκόρπισε με 5-2 τη Καλλονή στη Νέα Σμύρνη και μείωσε προσωρινά στους 5 τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Δύο γκολ ο Σαλπιγγίδης (29’, 54’) από ένα οι Ολίσε (14’), Αναστασιάδης (56’ αυτ.) και Βούκιτς (59’).

Τι και εάν ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό από πέναλτι του Περόνε; Ο «δικέφαλος του Βορρά» με εντυπωσιακή εμφάνιση γύρισε το σκορ και πήρε εμφατική νίκη με 5-2 κόντρα στη Καλλονή στη Νέα Σμύρνη!

Το γρήγορο γκολ της Καλλονής δεν προβλημάτισε καθόλου τον ΠΑΟΚ, ο οποίος χρειάστηκε λιγότερη από μισή ώρα για να αντιστρέψει την κατάσταση χάρη στα τέρματα των Ολίσε (14’) και Σαλπιγγίδη (29’).

Μάλιστα στο δεύτερο μέρος οι Θεσσαλονικείς ήταν καταιγιστικοί και «σφράγισαν» τη νίκη με ακόμα τρία τέρματα από τους Σαλπιγγίδη (54’), Αναστασιάδη (56’ αυτ.) και Βούκιτς (59’), με τον Μανούσο να πετυχαίνει το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους στο 87’ με μακρινό σουτ για το τελικό 5-2.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Λούκας ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου, με τον Ισπανό άσο να βγάζει ασίστ ενώ παραλίγο να χριστεί και σκόρερ εάν δεν ακουμπούσε τη μπάλα ο Αναστασιάδης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Καλλονή: Χογκ, Αναστασιάδης (64’ Ντος Σάντος), Πίντο, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Γάλας (46’ Κάλφας), Βαλιό, Γιουκαρής, Γιονάν Γκαρσία (64’ Ντάμπος), Μανούσος, Περόνε.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κατσουράνης (67’ Τζιόλης), Λαζάρ, Βούκιτς (67’ Πόζογλου), Ολίσε, Λούκας (72’ Γεωργιάδης), Σαλπιγγίδης.

Στα άλλα παιχνίδια, ο Απόλλων Σμύρνης με κορυφαίο τον Κόρμπο (δύο γκολ) επικράτησε με 3-2 του Πανθρακικού, η Βέροια με σκόρερ τον Μπεν κέρδισε με 1-0 τον Παναιτωλικό, ενώ με το ίδιο σκορ ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τη νίκη επί του Πανιωνίου και «έπιασε» τον Παναθηναϊκό στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Νίκη και για τον ΟΦΗ, ο οποίος πήρε τρίτο σερί τρίποντο στο «Γεντί Κουλέ» καθώς επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού με σκόρερ τον Παπάζογλου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.