Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γ’ Εθνικής: Προβλημάτισε αλλά προκρίθηκε η ΑΕΚ

Κύπελλο Γ’ Εθνικής: Προβλημάτισε αλλά προκρίθηκε η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/12/2013 16:53
Η ΑΕΚ πραγματοποίησε ακόμα μία μέτρια εμφάνιση, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Αστέρα Βάρης στο ΟΑΚΑ και να προκριθεί στη Β’ φάση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Αγροτικό Αστέρα εκτός έδρας. «Χρυσός» σκόρερ ο Μπρέσεβιτς (69’).

Σε ακόμα ένα παιχνίδι, η ΑΕΚ δεν ικανοποίησε με την απόδοση της, ωστόσο με γκολ του νεοεισελθέντα Μπρέσεβιτς στο 69’ κατάφερε να κερδίσει με 1-0 τον Αστέρα Βάρης και να πάρει το εισιτήριο για τη Β’ φάση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Αγροτικό Αστέρα σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Η «Ένωση» είχε την υπεροχή, ωστόσο έδειξε ξανά προβλήματα στο να βρει λύσεις απέναντι σε πολυπρόσωπες άμυνες, με αποτέλεσμα να μην γίνει ιδιαίτερα απειλητική στο πρώτο μέρος.

Ωστόσο, στην επανάληψη ο Μπρέσεβιτς που πέρασε στο παιχνίδι στο 61’ έδωσε τη λύση για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, καθώς με δυνατό σουτ στο 69’ διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Στα υπόλοιπα λεπτά οι γηπεδούχοι δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες, ενώ σημείωσαν και τέρμα με τον Πεταυράκη που ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.

Οι συνθέσεις των ομάδων


ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας, Πεταυράκης, Ρόβας, Τσούπρος, Αργυρίου, Γεωργέας, Κορδέρο, Πλατέλλας, Γροντής, Πόποβιτς (61’ Μπρέσεβιτς), Ντακόλ

Αστέρας Βάρης (Πέτρος Τσιγκούλης): Ούσιος, Σχίζας, Κόπελας (81’ Κριλής), Πλίτσης, Σκουρλής, Παπαδημητρόπουλος, Μίχος, Φωστέρης, Καζαντζής (74’ Κωβαίος), Ζώνας, Ανδρεαδάκης

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.