Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προανήγγειλε μεταγραφές ο Μόγιες

Προανήγγειλε μεταγραφές ο Μόγιες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/12/2013 13:50
Έτοιμη να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση ποδοσφαιριστών είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς όπως τόνισε ο τεχνικός της ομάδας, Ντέιβιντ Μόγιες: «ο σύλλογος έχει χρήματα και θα τα ξοδέψει».

Η κακή πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν, έχει φέρει την ομάδα μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας κάτι που αναγκάζει τον Μόγιες να κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστών…

Μάλιστα ο ίδιος επιβεβαίωσε πως θα υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση, τονίζοντας πως η ομάδα έχει χρήματα και θα τα ξοδέψει:

«Ο σύλλογος έχει χρήματα και θα τα ξοδέψει, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σε αυτό», δήλωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Και το καλοκαίρι ήμασταν πολύ κοντά σε κάποια πολύ μεγάλη μεταγραφή. Είναι εύκολο να το λέμε τώρα, από τη στιγμή που δεν το κάναμε, αλλά ήμασταν πολύ κοντά και αν το είχαμε καταφέρει, θα είχε δείξει ο σύλλογος τη δυναμική του.

Η μεταγραφή δεν χάλασε για τα λεφτά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Απλώς κάποιοι παίκτες επέλεξαν άλλες ομάδες. Εγώ θέλω παίκτες για το μέλλον, όχι για έξι μήνες. Θέλω κάποιον που θα είναι μαζί μας για τα επόμενα 6-7 χρόνια
», δήλωσε ο Μόγιες ο οποίος τόνισε πως θα εξετάσει οποιαδήποτε πρόταση για την παραχώρηση ποδοσφαιριστών:

«Αν υπάρξουν οι κατάλληλες προτάσεις, θα τις εξετάσουμε. Προσπάθησα να δώσω ευκαιρίες σε όλους. Θέλουμε να έχουμε ισορροπία μεταξύ των παικτών που θα έρθουν και θα φύγουν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.