Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στέφενς: «Οι οπαδοί μας θα κάνουν θόρυβο για 40 χιλιάδες»

Στέφενς: «Οι οπαδοί μας θα κάνουν θόρυβο για 40 χιλιάδες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2013 19:35
Ο Χουμπ Στέφενς μιλώντας στην «De Telegraaf,» προειδοποίησε τους συμπατριώτες του για την ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει στην Τούμπα στην αποψινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Άλκμααρ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Ολλανδοί δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να κάνει ένα σχόλιο για το αποψινό παιχνίδι των δύο ομάδων, με τον ίδιο να δηλώνει πως αν υπάρχει 15.000 κόσμος στο γήπεδο, θα πρέπει να περιμένουν θόρυβο από… 40.000»!

Ο ίδιος μίλησε για την παρουσία του αλλά και τις συνθήκες που επικρατούν στον ΠΑΟΚ ενώ χαρακτήρισε τον προπονητή της Άλκμααρ, Ντικ Άντβοκαατ ως έναν τεχνικό που θέλει πάντα να νικάει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφενς


Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ:

«Επέλεξα σκόπιμα μια περιπέτεια. Εδώ στη Νότια Ευρώπη εφαρμόζονται απλώς άλλοι νόμοι. Θεωρώ ότι αυτό είναι πολύ διαφωτιστικό για μένα. Θα μάθω πολλά διαφορετικά πράγματα απ' ότι στη Γερμανία ή στην Ολλανδία».

Για τις συνθήκες στην ομάδα:

«Ο σύλλογος είχε οικονομικά προβλήματα στο παρελθόν. Κατά συνέπεια, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την παρουσία του κ. Ιβάν Σαββίδη. Ο ΠΑΟΚ μαζί με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ είναι οι παραδοσιακά μεγάλοι ελληνικοί σύλλογοι. Αυτός ο άνθρωπος (σ.σ. ο κ. Σαββίδης) είναι κοντά στην ομάδα, θέλει να έχει λόγο κι αυτό είναι ωραίο. Δουλεύει με ένα συγκεκριμένο τρόπο».

Για το παιχνίδι με την Άλκμααρ:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βρισκόμαστε στον επόμενο γύρο του Europa League. Στο πρώτο παιχνίδι με την Άλκμααρ οι οπαδοί μας έκαναν τον περισσότερο θόρυβο. Αν υπάρχουν σήμερα 15.000 τότε θα κάνουν θόρυβο για 40.000».

Για το ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν Ολλανδό κόουτς:

«O Ντικ Άντβοκαατ είναι ένας προπονητής που θέλει πάντα να νικάει».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.