Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πέρασε η Σάλκε, εξασφάλισε την πρωτιά η Τσέλσι

Τσάμπιονς Λιγκ: Πέρασε η Σάλκε, εξασφάλισε την πρωτιά η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2013 00:48
Την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ πανηγύρισε η Σάλκε η οποία κέρδισε με 2-0 τη Βασιλεία στον «τελικό» του Γκελζενκίρχεν και πέρασε ως δεύτερη, καθώς στο άλλο παιχνίδι η Τσέλσι κέρδισε με 1-0 την Στεάουα.

Η Βασιλεία έπαιζε για δύο αποτελέσματα απέναντι στη Σάλκε, ωστόσο στο 31’ έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Ιβάνοφ για ανατροπή του Σαλάι ο οποίος ήταν σε προφανή θέση για γκολ (περισσότερο την κέρδισε έξυπνα ο Ούγγρος άσος).

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Σάλκε η οποία στην επανάληψη κατάφερε να «σφραγίσει» την πρόκριση, με τον Ντράξλερ να ανοίγει το σκορ στο 51’, ενώ στο 57’ ο Μάτιπ διπλασίασε τα τέρματα των «βασιλικών μπλε», ωστόσο το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει, καθώς αυτός και άλλοι τρεις συμπαίκτες του ήταν σε προφανή θέση οφσάιντ!

Στη συνέχεια, η Βασιλεία δεν κατάφερε να απαντήσει με αποτέλεσμα να συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ με 8 βαθμούς έναντι 10 της Σάλκε.

Πρωτιά για Τσέλσι


Τσάμπιονς Λιγκ: Πέρασε η Σάλκε, εξασφάλισε την πρωτιά η Τσέλσι
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Τσέλσι επικράτησε με 1-0 της Στεάουα στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» και εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παρέταξε την ομάδα με αρκετούς αναπληρωματικούς, ωστόσο αυτό δεν στοίχησε στους «μπλε» οι οποίοι παρότι δεν εντυπωσίασαν, πήραν τη νίκη με τέρμα του Μπα στο 10ο λεπτό.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ο Σβάρτσερ πήρε τη θέση του Τσεχ στην ενδεκάδα και έγινε ο γηραιότερος που έκανε ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο δεύτερος γηραιότερος παίκτης που έπαιξε σε αγώνα του θεσμού σε ηλικία 41 ετών και 66 ημερών.

Βαθμολογία

1. Τσέλσι 12

2. Σάλκε 10

3. Βασιλεία 8

4. Στεάουα 3

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.