Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αραούχο: «Ίσως δεν άξιζα να βγω MVP όταν ο Λιβάι έχει κάνει τέτοια εμφάνιση» (video)

Αραούχο: «Ίσως δεν άξιζα να βγω MVP όταν ο Λιβάι έχει κάνει τέτοια εμφάνιση» (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
31/10/2022 14:30
Ο Σέρχιο Αραούχο αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, αλλά έσπευσε να κάνει μία ανεπανάληπτη δήλωση παραλαμβάνοντς το βραβείο του.

Ο αρχηγός της Ένωσης δέχτηκε με χαρά την ατομική διάκριση, χωρίς ωστόσο να έχει πρόβλημα να δηλώσει πως του προκαλεί έκπληξη αφού θεωρεί πως ο συμπαίκτης του -και σκόρερ του πρώτου τέρματος στο ματς- Λιβάι Γκαρσία, το άξιζε περισσότερο.

«Είναι και για μένα έκπληξη να μην έχω σκοράρει και να βγαίνω MVP. Εγώ αυτό που νιώθω είναι πως ίσως ο Λιβάι να έπρεπε να βγει MVP. Είναι αυτός που άνοιξε το σκορ, είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και κάνει μια καταπληκτική σεζόν. Ίσως να μην το άξιζα. Ο κόσμος θέλει να βάζω γκολ, αλλά για μένα το σημαντικό είναι όποιος και να σκοράρει η ομάδα να κερδίζει και να μπορεί να συνεχίζει ακόμη καλύτερα», δήλωσε ο αρχηγός της Ένωσης και συνέχισε αναφορικά με το νικηφόρο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ:

«Από την αρχή ξέραμε αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Μπήκαμε πάρα πολύ δυνατοί και ήμασταν ανώτεροι. Καταφέραμε αυτό που θέλαμε και μας δίνει αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα. Ο κόσμος αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι σαν ντέρμπι και η ατμόσφαιρα που δημιουργεί είναι εξαιρετική. Νιώθω ότι πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να τους κάνουμε χαρούμενους. Τα πράγματα πάνε καλά και τους κάνουμε συνεχώς», προσέθεσε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.