Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πέρασε στο 87’ η Ντόρτμουντ, στο Γιουρόπα παρά τη νίκη η Νάπολι

Τσάμπιονς Λιγκ: Πέρασε στο 87’ η Ντόρτμουντ, στο Γιουρόπα παρά τη νίκη η Νάπολι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/12/2013 23:46
Η Νάπολι πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Άρσεναλ στο «Σαν Παόλο» έφτασε τους 12 βαθμούς, ωστόσο θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς η Ντόρτμουντ με γκολ του Γκρόσκροϊτς στο 87’ κέρδισε με 2-1 τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία και πέρασε στους «16» και μάλιστα ως πρώτη, με την Άρσεναλ να τερματίζει δεύτερη από όμιλο στην τριπλή ισοβαθμία!

Η Νάπολι έκανε το καθήκον της απέναντι στην Άρσεναλ, καθώς επικράτησε με 2-0 στην Ιταλία, ωστόσο τα νέα από τη Μασσαλία ήταν άσχημα, καθώς η Ντόρτμουντ πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Μαρσέιγ, με αποτέλεσμα οι «παρτενοπέι» να τερματίσουν 3οι στον όμιλο καθώς υστερούσαν στην τριπλή ισοβαθμία!

Μάλιστα, η ιταλική ομάδα κρατούσε το «εισιτήριο» στα χέρια της ως το 87’ καθώς η Ντόρτμουντ βρίσκονταν την ίδια ώρα στο 1-1 με τη Μαρσέιγ, όμως ο Γκρόσκροϊτς «λύτρωσε» τους Βεστφαλούς, στέλνοντας παράλληλα τη Νάπολι στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «παρτενοπέι» άνοιξαν το σκορ στο 73’ με ωραία ενέργεια και σουτ του Ιγκουαίν, ενώ τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για την Άρσεναλ, καθώς τρία λεπτά μετά ο Αρτέτα δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και τους άφησε με δέκα παίκτες τους «κανονιέρηδες».

Η Νάπολι στη συνέχεια έψαξε ένα δεύτερο γκολ και το βρήκε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Καγιεχόν, ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να στείλει τους «παρτενοπέι» στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πέρασε στο 87’ (και ως πρώτη) η Ντόρτμουντ


Τσάμπιονς Λιγκ: Πέρασε στο 87’ η Ντόρτμουντ, στο Γιουρόπα παρά τη νίκη η Νάπολι
Με λυτρωτή τον Γκρόσκροϊτς, η Ντόρτμουντ πήρε το «διπλό» με 2-1 στην έδρα της Μάρσειγ και σε συνδυασμό με την ήττα της Άρσεναλ, προκρίθηκε στους «16» και μάλιστα ως πρώτη, αφήνοντας δεύτερους τους «κανονιέρηδες».

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τους περσινούς φιναλίστ του θεσμού, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό ο Λεβαντόφσκι άνοιξε το σκορ για το 1-0. Ωστόσο η αδιάφορη βαθμολογικά Μαρσέιγ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 14’ με τον Ντιαβαρά ο οποίος έκανε το 1-1 με κεφαλιά σε άδειο τέρμα έπειτα από λάθος έξοδο του Βάιντενφελερ και κεφαλιά του Κχελιφά που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Παγέτ στο 34’ άφησε με αριθμητικό μειονέκτημα τους γηπεδούχους καθώς δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο στην περιοχή, όμως χρειάστηκε να φτάσουμε στο 87ο λεπτό ώστε η Ντόρτμουντ να το εκμεταλλευτεί και να πετύχει το γκολ με σουτ του Γκρόσκροϊτς, το οποίο έστειλε τους Βεστφαλούς στους «16»!

Η τελική βαθμολογία

1. Ντόρτμουντ 12 (9-6)

2. Άρσεναλ 12 (8-5)

3. Νάπολι 12 (10-8)

4. Μαρσέιγ 0 (5-14)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.