Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πέρασε η Μίλαν, «εξαρά» η Μπαρτσελόνα!

Τσάμπιονς Λιγκ: Πέρασε η Μίλαν, «εξαρά» η Μπαρτσελόνα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2013 00:06
Την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Μίλαν η οποία ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον Άγιαξ στο «Σαν Σίρο» παρότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 22' και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «16», με τον Αίαντα να συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ. Καταιγιστική η Μπαρτσελόνα 6-1 την Σέλτικ η οποία μείωσε στο φινάλε με γκολ του Σαμαρά!

Η Μίλαν έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 22’ λόγω αποβολής του Μοντολίβο, ωστόσο οι «ροσονέρι» άντεξαν και έμειναν στο 0-0 με τον Άγιαξ, με αποτέλεσμα να περνάνε αυτοί στους «16» έναντι του «Αίαντα» ο οποίος συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Μάλιστα ο Άγιαξ είχε δοκάρι στο 5ο λεπτό, ενώ πίεσε ασφυχτικά τους Ιταλούς, με τον Αμπιάτι ωστόσο να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του, με αποτέλεσμα η Μίλαν να πάρει την πρόκριση ως δεύτερη του ομίλου.

«Εξάρα» με Νειμάρ η Μπαρτσελόνα, σκόραρε ο Σαμαράς


Τσάμπιονς Λιγκ: Πέρασε η Μίλαν, «εξαρά» η Μπαρτσελόνα!
Αντίθετα, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου σημειώθηκαν 7 γκολ, με την Μπαρτσελόνα να επικρατεί με το εντυπωσιακό 6-1 της Σέλτικ, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Νειμάρ που σημείωσε χατ-τρικ. Το γκολ της τιμής ο Σαμαράς ο οποίος σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο στο «Καμπ Νου».

Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο Νειμάρ ο οποίος πέτυχε τρία γκολ (45’, 48’, 58’) απέναντι στη Σέλτικ , βάζοντας την υπογραφή του στη μεγάλη νίκη των «μπλαουγκράνα» με 6-1.

Ο Πικέ στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ, ενώ τα άλλα τέρματα πέτυχαν οι Πέδρο (40’) και Τέγιο (72’).

Το γκολ της τιμής πέτυχε στις καθυστερήσεις με κεφαλιά ο Γιώργος Σαμαράς, σκοράροντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο «Καμπ Νου».

Βαθμολογία:

1.Μπαρτσελόνα 13

2.Μίλαν 9

3.Άγιαξ 8

4.Σέλτικ 3

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.