Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Κάζο» ξανά για Μπαρτσελόνα, πρόκριση για Λίβερπουλ, Ίντερ, Πόρτο και «χάος» στον 4ο όμιλο  - Όλα τα γκολ της βραδιάς (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: «Κάζο» ξανά για Μπαρτσελόνα, πρόκριση για Λίβερπουλ, Ίντερ, Πόρτο και «χάος» στον 4ο όμιλο - Όλα τα γκολ της βραδιάς (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
26/10/2022 23:59
Άλλα τρία εισιτήρια για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ βρήκαν κάτοχο μετά το τέλος της 5ης αγωνιστικής των ομίλων, με την Μπαρτσελόνα πάντως να μην καταφέρνει να προκριθεί για δεύτερη σερί σεζόν.

Αντίθετα η Ίντερ ήταν αυτή που πήρε την πρόκριση από τον 3ο όμιλο, ενώ η και η Λίβερπουλ εξασφάλισε θέση για την επόμενη φάση από τον πρώτο όμιλο, αποκλείοντας τον Άγιαξ και πηγαίνοντας σε «τελικό» πρωτιάς με την Νάπολι την τελευταία αγωνιστική στο «Άνφιλντ», όπου χρειάζεται νίκη με τέσσερα γκολ και πάνω για να τα καταφέρει.

Δραματική ήταν η εξέλιξη σε 2ο και 4ο όμιλο. Η Πόρτο «σάρωσε» την Κλαμπ Μπριζ, που ήδη έχει προκριθεί, και πήρε μαζί της το εισιτήριο για τους «16», αφού Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερ Λεβερκούζεν «κόλλησαν» στο 2-2 στη μεταξύ τους ματσάρα στο «Μετροπολιτάνο», όπου οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι που δόθηκε μετά την λήξη του ματς μέσω VAR (!) και βγήκαν χαμένες και οι δύο, αφού πλέον θα παλέψουν για την 3η θέση, με τους «ροχιμπλάνκος» να προπορεύονται έναν βαθμό.

Από εκεί και πέρα στον 4ο όμιλο η 6η αγωνιστική αναμένεται «φωτιά» αφού μετά τα σημερινά αποτελέσματα και οι τέσσερις ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες πρόκρισης.



Ο αποκλεισμός της Ατλέτικο πάντως σηματοδότησε ιστορικό χαμηλό για το ισπανικό ποδόσφαιρο, που πρώτη μετρά τρεις αποκλεισμούς από την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης να είναι η μόνη που συνεχίζει στην διοργάνωση.Δείτε τις βαθμολογίες όλων των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

1ος Όμιλος: Προκρίθηκε η Λίβερπουλ και πάει σε «τελικό» πρωτιάς με την «πεντάστερη» Νάπολι

Η Νάπολι έκανε το 5/5 στον όμιλο επικρατώντας με μεγάλη άνεση της ουραγού του ομίλου, που δεν έχει καν βαθμό, Ρέιντζερς με 3-0. Οι «παρτενοπέι» είχαν ένα ήσυχο βράδυ και με δύο γκολ του Σιμεόνε (11', 16') πήραν από νωρίς προβάδισμα νίκης και έχασαν κι άλλες ευκαιρίες, ενώ δεν απειλήθηκαν ποτέ, με τον Όστιγκαρντ να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στο 80'.



Την ίδια ώρα η Λίβερπουλ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Άγιαξ τον οποίο νίκησε εύκολα 3-0 στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» αποκλείοντάς τον οριστικά από την συνέχεια της διοργάνωσης. Ο Αίαντας ξεκίνησε δυνατά και είχε δοκάρι στο 3' με τον Μπργκχάους, ενώ ο Τάντιτς έχασε τερ΄στια ευκαιρία στο 22'. Τελικά το γκολ το βρήκε η Λίβερπουλ με τον Σαλάχ στο 42' και μπορεί ο Νούνιες να έχασε το άχαστο, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι από κοντά, στο 44' αλλά κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά στο 49’ «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη, με τον Έλιοτ να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 52'.

Η Λίβερπουλ πλέον χρειάζεται νίκη στο «Άνφιλντ» με 4 γκολ και πάνω την τελευταία αγωνιστική για να «πιάσει» την Νάπολι στους 15 βαθμούς και να την αφήσει δεύτερη, Αντίστοιχα νίκη με 4-0 χρειάζεται και η Ρέιντζερς επί του Άγιαξ ώστε να τον «πιάσει» στους 3 πόντους και να «κλέψει» την 3η θέση συνεχίζοντας αυτή στο Γιουρόπα Λιγκ.



2ος Όμιλος: Στους «16» η ισοπεδωτική Πόρτο, νοκ άουτ με χαμένο πέναλτι μετά την λήξη η Ατλέτικο

H Kλαμπ Μπριζ που δεν είχε δεχτεί μέχρι τώρα γκολ στην διοργάνωση, γνώρισε την εντός έδρας συντριβή με 4-0 από την Πόρτο, ωστόσο όσο σημαντική ήταν η νίκη για τους Πορτογάλους, τόσο ανέξοδη ήταν για τους γηπεδούχους, που ήδη έχουν προκριθεί στους «16». Οι «δράκοι» ήταν εντυπωσιακοί, έχασαν πολλές ευκαιρίες και πήραν προβάδισμα με τον Ταρεμί στο 33'. Η φάση που έκρινε τα πάντα ωστόσο, ήρθε στο 51ο λεπτό.

Ο Κάρμο έκανε ένα ανόητο πέναλτι στον Μέχελε μέσα στην περιοχή (τον κλώτσησε εκτός φάσης), όμως ο Ντιόγο Κόστα έκανε ξανά το... θαύμα του. Ο 23χρονος γκολκίπερ της Πόρτο και της Εθνικής Πορτογαλίας, απέκρουσε πρώτα την εκτέλεση του Βάνακεν, με τον διαιτητη να διατάσει επανάληψη διότι είχε μπει νωρίτερα στην περιοχή ο Εουστάκιο.

Τη δεύτερη εκτέλεση ανέλαβε ο Λανγκ, ωστόσο ούτε αυτος κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ της Πόρτο που απέκρουσε πέφτωντας σωστά στην άλλη γωνία του. Αυτό ήταν το τρίτο πέναλτι που απέκρουσε ο 23χρονος γκολκίπερ, μετά τις εκτελέσεις των Σικ και Ντεμιρμπάι της Λεβερκούζεν.

Η Μπριζ "κατέρρευσε" πνευματικά μετά το χαμένο πέναλτι και η Πόρτο τη "χτύπησε" αλύπητα στην κόντρα, βρίσκοντας άλλα τρία γκολ με τους Εβανίλσον, Εουστάκιο και Ταρεμί, που έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των περσινών πρωταθλητών Πορτογαλίας.



Απίστευτο ματς με τελικό σκορ 2-2 έγινε στο «Μετροπολιτάνο» με τον Καράσκο να είναι ο μοιραίος, αφού μετά την λήξη του ματς ο διαιτητής είδε φάση στο VAR και κατλόγισε πέναλτι στο οποίο αστόχησε ο Βέλγος στο 90'+8', το ριμπάουντ πήρε ο Σαούλ και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά η μπάλα έφτασε στα πόδια του Ρεϊνίλντο που την έστειλε στην ανυπεράσπιστη εστία, όμως χτύπησε στα πόδια του... Καράσκο και έφυγε άουτ καταδικάζοντας σε αποκλεισμό τους Ισπανούς σε αποκλεισμό.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν προηγήθηκε δύο φορές στο ματς με του Ντιαμπί (11') και Χάντσον Οντόι (29'), αφού ενδι΄μεσα είχε ισοφαρίσει ο Καράσκο μετά από όμορφο συνδυασμό, ενώ ο Ντε Πολ ισοφάρισε ξανά για την Ατλέτικο στο 50', με το ματς να είναι ιδιαίτερα ανοιχτό, αλλά καμία ομάδα να μην εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις ευκαιρίες της και την ισοπαλία να τις αφήνει και τις δύο εκτός συνέχειας.



Κάπως έτσι η Πόρτο με 9 βαθμούς ακολούθησε την Κλαμπ Μπριζ (10 β.) στην φάση των «16», ενώ με νίκη επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν στην Γερμανία την τελευταία αγωνιστική θα είναι και πρώτη σίγουρα, αλλιώς αν «στραβοπατήσει» και η Πόρτο φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από αυτήν με την Ατλέτικο στο «Ντραγκάο», θα πάρει αυτή στο νήμα την πρώτη θέση. Οι «ροχιμπλάνκος» πάντως έχουν πλεονέκτημα για την 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού προπορεύοντις ενός πόντου (5 έναντι 4)των «ασπιρινών» στην βαθμολογία.

3ος Όμιλος:«Μαύρο» βράδυ για την Μπαρτσελόνα, πρόκριση για Ίντερ και Μπάγερν

Οι "νερατζούρι" συνέτριψαν την Βικτόρια Πλζεν με 4-0 στο «Μεάτσα» κι εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρόκρισή τους στους «16» της διοργάνωσης, πετώντας εκτός συνέχειας την Μπαρτσελόνα, η οποία «υποβιβάστηκε» στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ για δεύτερη σερί χρονιά. H Ίντερ βγήκε αποφασισμένη απ' τα πρώτα λεπτά για να βρει ένα γκολ που θα διευκόλυνε το έργο της. Αφού έχασε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίωρο, έφτασε εντέλει στο 1-0 με τον Μκιταριάν στο 35' απλοποιώντας τα πράγματα και ππτά λεπτά αργότερα ο Ντζέκο "σφράγισε" το τρίποντο για την ιταλική ομάδα. Στο 66' ήρθε ακολούθησε το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Βόσνιου φορ, ενώ το... κερασάκι στην τούρτα της πρόκρισης της Ίντερ ήρθε στο 87' με το γκολ του Ρομέλου Λουκάκου, στην επιστροφή του στην δράση μετά από δύο μήνες, ολοκληρώνοντας μία μεγάλη βραδιά για την ιταλική ομάδα.



Με το αποτέλεσμα γνωστό και τον αποκλεισμό της δεδομένο η Μπαρτσελόνα μπήκε απογοητευμένη στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου στο «Καμπ Νου» και η ήττα με 3-0 μοιάζει απόλυτα φυσιολογική. Μόλις στο 10' ο Σανέ έβαλε μπροστά στο σκορ τους Βαυαρούς, ενώ στο 31' ο Τσούπο-Μότινγκ διπλασίασε τα τέρματά τους, με το γκολ να επικυρώνεται μέσω VAR, όπου έγινε έλεγχος για ενδεχόμενο πέναλτι υπέρ της Μπαρτσελόνα στο ξεκίνημα της φάσης, αλλά τελικά δεν υποδείχθηκε κάτι. Ο Λεβαντόφσκι έκανε ό,τι μπορούσε για να σκοράρει κόντρα στην πρώην ομάδα του, αλλά δεν τα κατάφερε, με την Μπάγερν να βρίσκει ξανά γκολ στις αρχές του δευτέρου μέρους με τον Μανέ, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το κερασάκι στην τούρτα για την Μπάγερν έβαλε ο Παβάρ σκοράροντας στο 95' μετά από την τρίτη ασίστ του Γκνάμπρι στο ματς.



Συνεπώς η Μπάγερν Μονάχου που ήδη είχε προκριθεί εξασφάλισε και την πρώτη θέση έχοντας κάνει πλέον το 5/5, ενώ η Ίντερ την ακολούθησε ως δεύτερη στους «16» με 10 βαθμούς. Στο Γιουρόπα Λιγκ συνεχίζει η Μπαρτσελόνα, ενώ ουραγός χωρίς βαθμό και έχοντας αποκλειστεί μαθηματικά από την Ευρώπη παρέμεινε η Βικτόρια Πλζεν.

4ος Όμιλος: «Κόλαση» την τελευταία αγωνιστική την πρόκριση να διεκδικείται από όλους!

«Θρίλερ» ήταν το ματς στο Λονδίνο, που έληξε 1-1. Ο Χάρι Κέιν σκόραρε στο 90'+5΄ του αγώνα Τότεναμ-Σπόρτινγκ, ένα γκολ που θα χάριζε την πρόκριση στα «σπηρούνια», αλλά ακυρώθηκε μετά απο παρέμβαση του VAR για οφσάιντ εξοργίζοντας τον Αντόνιο Κόντε που αποβλήθηκε. Η Σπόρτινγκ είχε πάρει προβάδισμα με γκολ του Έντουαρντς από το 22', αλλά στο δεύτερο μέρος δέχθηκε μεγάλη πίεση, με τον Σον να χάνει μεγάλες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, ενώ τα «λιοντάρια» έχασαν ανεπανάληπτη ευκιρία με τον Ναζίνιο για το 2-0 στο 76'. Τελικά ο Μπεντανκούρ ισοφάρισε στο 80' με κεφαλιά για την Τότεναμ, πριν λάβει χώρα το «δράμα» στο φινάλε και παραμέινουν όλα ανοιχτά στον όμιλο.



Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης με την σειρά της πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Μαρσέιγ και έβαλε περαιτέρω «φωτιά» στον όμιλο. Ο Καμάντα στο 3' άνοιξε το σκορ για τους Γερμανούς, πριν ο Γκεντουζί φέρει στα ίσα το ματς για την Μαρσέιγ στο 22'. Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόλις για πέντε λεπτά, αφού ο Μουανί έβαλε ξανά την Άιντραχτ μπροστά στο σκορ, το οποίο υπερασπίστηκε με επιτυχία παρά την πίεση που δέχτηκε στο τελευταίο εικοσάλεπτο.



Την τελευταία αγωνιστική η Τότεναμ που είναι στην πρώτη θέση 8 πόντους ταξιδεύει στο «Βελοντρόμ» για να αντιμετωπίσει την Μαρσέιγ που έχει 6 πόντους και είναι στην τελευταία θέση αυτή τη στιγμή! Την ίδια ώρα η Σπόρτινγκ υποδέχεται την άιντραχτ Φρανκφούρτης της οποίας υπερτερεί στην ισοβαθμία, αφού και οι δύο έχουν από 7 πόντους.

Δείτε όλα τα γκολ της βραδιάς:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις

ΠΑΟΚ: Θεραπεία ο Ντεσπόντοφ, πιθανότατα δεν προλαβαίνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Θεραπεία ο Ντεσπόντοφ, πιθανότατα δεν προλαβαίνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
37 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ
Για πιθανότητα αλλαγής της έδρας του τελικού του Κόνφερενς γράφουν οι Ούγγροι!
Για πιθανότητα αλλαγής της έδρας του τελικού του Κόνφερενς γράφουν οι Ούγγροι!
37 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ
Παναθηναϊκός: Μεγάλη νίκη επί της Τρέντσιν στο Youth League αλλά σοκ με Φρόκου (video)
Παναθηναϊκός: Μεγάλη νίκη επί της Τρέντσιν στο Youth League αλλά σοκ με Φρόκου (video)
26/10/2022 23:00
Μελισσανίδης: «Εκπληρώσαμε ένα όνειρο ζωής όλων των  ΑΕΚτζήδων, να προστατέψουν οι νέοι το "στολίδι" μας»
Μελισσανίδης: «Εκπληρώσαμε ένα όνειρο ζωής όλων των ΑΕΚτζήδων, να προστατέψουν οι νέοι το "στολίδι" μας»
26/10/2022 22:46
Μίτσελ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε ζωντανοί μέχρι την τελευταία αγωνιστική»
Μίτσελ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε ζωντανοί μέχρι την τελευταία αγωνιστική»
26/10/2022 19:17
Απίστευτο ξέσπασμα Τσιτσιπά με «σκληρούς» χαρακτηρισμούς προς τον πατέρα του (video)
Απίστευτο ξέσπασμα Τσιτσιπά με «σκληρούς» χαρακτηρισμούς προς τον πατέρα του (video)
26/10/2022 18:46
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Sold out η OPAP Arena!
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Sold out η OPAP Arena!
26/10/2022 17:57
«Μυθικός» Μέσι ξεπέρασε τον Πελέ σε γκολ και ασίστ αθροιστικά!
«Μυθικός» Μέσι ξεπέρασε τον Πελέ σε γκολ και ασίστ αθροιστικά!
26/10/2022 17:45
ΠΑΕ ΑΕΚ: «Όσοι καταστρέφουν το γήπεδο μας δεν ανήκουν στην οικογένεια της ΑΕΚ» (video)
ΠΑΕ ΑΕΚ: «Όσοι καταστρέφουν το γήπεδο μας δεν ανήκουν στην οικογένεια της ΑΕΚ» (video)
26/10/2022 16:52
Novibet Live Poker Series: Το παιχνίδι αρχίζει στη Θεσσαλονίκη!
Novibet Live Poker Series: Το παιχνίδι αρχίζει στη Θεσσαλονίκη!
26/10/2022 13:16
Τσάμπιονς Λιγκ: Θρίαμβοι για Μπενφίκα, Τσέλσι, Λειψία και Μίλαν, «εφτάρα» η Παρί, όλα... μηδέν στην επιστροφή του Χάαλαντ (video)
Τσάμπιονς Λιγκ: Θρίαμβοι για Μπενφίκα, Τσέλσι, Λειψία και Μίλαν, «εφτάρα» η Παρί, όλα... μηδέν στην επιστροφή του Χάαλαντ (video)
25/10/2022 23:56
Ολυμπιακός: Η Άντανα Ντεμιρσπόρ θέλει να αγοράσει τον Ονιεκούρου
Ολυμπιακός: Η Άντανα Ντεμιρσπόρ θέλει να αγοράσει τον Ονιεκούρου
25/10/2022 19:16
Περισσότερες ειδήσεις