Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μελισσανίδης: «Εκπληρώσαμε ένα όνειρο ζωής όλων των  ΑΕΚτζήδων, να προστατέψουν οι νέοι το "στολίδι" μας»

Μελισσανίδης: «Εκπληρώσαμε ένα όνειρο ζωής όλων των ΑΕΚτζήδων, να προστατέψουν οι νέοι το "στολίδι" μας»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/10/2022 22:46
Ως ένα γήπεδο πρότυπο και ποδοσφαιρικό στολίδι που πρέπει να προστατευτεί από τους νέους φίλους της ΑΕΚ χαρακτήρισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης την OPAP Arena.

Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» μίλησε για άλλη μία φορά για ένα όνειρο ζωής που πλέον έγινε πραγματικότητα, δηλκώνοντς χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνική συνέντευξη που πραγματοποίησε:

«Η χαρά είναι και δική μου πολύ μεγάλη. Όνειρο ζωής. Πρώτα εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο και όλων των ΑΕΚτζήδων. Κουραστήκαμε αλλά τα καταφέραμε. Έχουμε φτιάξει ένα γήπεδο στολίδι, πρότυπο και πρέπει τώρα και οι νέοι μας να το διαφυλάξουν, να το προσέξουν και να παραμείνει πάντα έτσι όμορφο όπως το παραδίδουμε »/

Όσο για το αν είναι τυχαίο που η ομάδα μετράει μόνο νίκες από τότε που μπήκε στο νέο γήπεδο είπε πως: «Το γήπεδο δίνει πάντα την δική του δυναμική αλλά έχουμε και καλή ομάδα. Όλα αυτά τα χρόνια παίζαμε σε αυτό το Νταχάου εκεί , ούτε να το ακούω δεν θέλω αυτό το γήπεδο. Το άχαρο το ψυχρό ΟΑΚΑ. Αλλά τώρα έχουμε το γήπεδο μας, έχουμε και την δεύτερη έδρα μας στα Σπάτα αν χρειαστεί, οπότε βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.