Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Μεγάλη νίκη επί της Τρέντσιν στο Youth League αλλά σοκ με Φρόκου (video)

Παναθηναϊκός: Μεγάλη νίκη επί της Τρέντσιν στο Youth League αλλά σοκ με Φρόκου (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
26/10/2022 23:00
Η Κ19 του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με το... δεξί τις υποχρεώσεις της στο Youth League της UEFA, αφού επικράτησε 2-0 της Τρέντσιν στην Λεωφόρο και πήρε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς (2/11), αλλά τη βραδιά επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός του νεαρού άσου, Λεάντρο Φρόκου.

Ο Αλβανός επιθετικός ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης της αναμέτρησης, ενώ σκόραρε και το δεύτερο γκολ των «πράσινων» στο 38', αφού στο 25' ο Μπιλάλ με κεφαλιά είχε δώσει στους γηπεδούχους το προβάδισμα.

Στο 70' όμως ο Φρόκου στάθηκε πολύ άτυχος φπού τραυματίστηκε και αποχώρησε με λυγμούς και φοβερούς πόνους από τον αγωνιστικό χώρο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν δυστυχώς λόγο για ρήξη χιαστού, όπως και στην περίπτωση του Αϊτόρ.



Παναθηναϊκός (Σαμιός): Παναγάκος, Τσέβας, Παυλάκης, Προδρομίτης, Κυριόπουλος (87' Νότας), Φρόκου (71' Σπαθάρης), Μπιλάλ (90' Νταμπίζας), Καλοσκάμης, Βολάκης (90' Καλός), Συμεωνίδης, Φικάι (71' Κάτρης)

Τρέντσιν (Φάμπους): Σλάβιτσεκ, Μιτσούντα, Σέμπεν, Ντανιχέλ, Χολί, Γκάιντος, Μπεντνάρ (90' Φιάλα), Μούρκο (72' Σκουλτέτι), Πρέκοπ, Χαϊγιόφσκι (85' Τσούλεν), Πραζένκα (45' Ζαβάκι)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.