Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νοκ άουτ με Άλκμααρ ο Τζαβέλλας

Νοκ άουτ με Άλκμααρ ο Τζαβέλλας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2013 18:04
Χωρίς τον Γιώργο Τζαβέλλα θα υποδεχθεί την Πέμπτη την Άλκμααρ ο ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς ο Έλληνας αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Στην αποστολή ο νεαρός Στέλιος Πόζογλου.

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τρίτης για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Γιώργος Τζαβέλλας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο Χουμπ Στέφενς αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Άλκμααρ στη Τούμπα, όπου θα κριθεί η πρωτιά στον όμιλο.

Από την άλλη ο Ολλανδός τεχνικός άφησε εκτός τους τραυματίες Νίνη και Λόρενς που έκαναν θεραπεία, ενώ «κόπηκε» και ο Λόπεθ που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Εκτός έμεινε ξανά ο Σανθ Χακόμπο, ενώ το νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο νεαρός Στέλιος Πόζογλου ο οποίος από σήμερα προπονείται με την πρώτη ομάδα μετά από απόφαση του Στέφενς.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία, περιείχε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής και διήρκεσε περίπου 60 λεπτά, καθώς στην περιοχή φυσούσαν πολύ δυνατοί άνεμοι.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Γλύκο, Γιακουμή, Κίτσιου, Σκόνδρα, Κατσικά, Λίνο, Κατσουράνη, Βίτορ, Κωνσταντινίδη, Λάζαρ, Τζιόλη, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Νέτσιντ, Ολίσε, Γεωργιάδη, Πόζογλου

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.