Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πράνιτς: «Δεν υπάρχει πρόβλημα με τις πληρωμές»

Πράνιτς: «Δεν υπάρχει πρόβλημα με τις πληρωμές»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2013 17:43
Δικαιωμένος με την επιλογή του να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό είναι ο Ντανιέλ Πράνιτς ο οποίος δήλωσε πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τις πληρωμές, ενώ τόνισε πως χάρη στους «πράσινους» κέρδισε ξανά θέση στην εθνική Κροατίας.

Αρκετά ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό είναι ο Ντανιέλ Πράνιτς ο οποίος μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, τόνισε πως παρά την άσχημη οικονομική κατάσταση στο «τριφύλλι», δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις πληρωμές, ενώ πρόσθεσε πως με τη μεταγραφή του κέρδισε ξανά θέση στην εθνική ομάδα:

«Υπέγραψα για τρία χρόνια. Η οικονομική κατάσταση στην ομάδα δεν είναι η καλύτερη. Όμως δεν υπάρχει πρόβλημα με τις πληρωμές», τόνισε ο Κροάτης μέσος και πρόσθεσε:

«Νόμιζα πως η καριέρα μου στην εθνική ομάδα είχε τελειώσει. Πέρασα δύσκολες στιγμές, αλλά μετά τη μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό κέρδισα ξανά τη θέση μου. Πλέον περιμένω το Μουντιάλ. Είμαστε σε έναν καλό όμιλο και αισιοδοξώ για την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Ο ίδιος μίλησε για τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Καλλονή: «Ειλικρινά, δεν θυμάμαι πότε είχα σκοράρει για τελευταία φορά», ανέφερε για τα δύο γκολ του επί της Καλλονής. «Ο Όλιτς πήρε για να με συγχαρεί για τα γκολ μου. Μιλάω συχνά μαζί του. Στην Αθήνα κάνω περισσότερο παρέα με τον Σίλντενφελντ» τόνισε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.